Jääkiekko

Ässät ry:n puheenjohtaja harmittelee irtisanoutumisia: "Valitettavia menetyksiä"

Juha LuotolaPori

Porin Ässät ry:n puheenjohtaja Mikko Juusela on ottanut rauhallisesti vastaan alkuviikon tapahtumat HC Ässät Pori Oy:ssä.

Ässät ry on HC Ässät Pori Oy:n pääomistaja yli 70 prosentin osuudellaan.

–Ry on ollut koko ajan tietoinen, mitä Oy:ssä tapahtuu. Tieto on kulkenut hyvin. Oy:n hallitus nauttii edelleen pääomistajan täyttä luottamusta, Juusela kommentoi.

Seuran tiedotteen mukaan HC Ässät Pori Oy:n hallituksen toiminta jatkuu suunnitelmallisesti ja yhtiön hallitus on edelleen päätäntävaltainen.

Juusela on luonnollisesti harmissaan, että Oy:n hallituksesta poistui kaksi osaavaa ja kokenutta tekijää, kun Mikko Laine ja Olli Kaski irtisanoutuivat.

–Valitettavia asioita ja pienoinen yllätys minulle, että näin kävi. Harmillista, mutta nämä ovat aina henkilökohtaisia ratkaisuja, Juusela toteaa.

–Ovathan tällaiset irtisanoutumiset aina menetyksiä, varsinkin kun ne tapahtuvat kesken kauden.

Myyntisihteeri Marja Järvisen irtisanoutumista Juusela ei osannut kommentoida, koska Järvinen on ollut viime aikoina lomalla.

Ässät ry:n puheenjohtaja muistuttaa, että Ässissä tapahtuu pinnan alla koko ajan paljon hyviä asioita, vaikka huomion ovat varastaneet nyt seuran kannalta ikävämmät uutiset.

–Seurassa on ennätysmäärä harrastajia ja porilaisuus näkyy vahvana. Patajunnuliigaan saimme viisi joukkuetta aiempien kolmen ja neljän sijaan. Seurassa on hyvä meininki päällä ja paljon hyviä asioita tapahtuu koko ajan, Juusela korostaa.


Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Nimetön

    4 ulkomaalaista pelasi B junnuissa joo, mutta jos omien junnujen taso ei riitä, niin pakko se on ottaa muualta. Turha porata jos omat ei pelaa. Patajunnuissa kaikki pelaa ja posin kautta. Ei B junnuissa

  • pian ent.maksaja!

    Juuselan on turha puhua ,että hyvin menee! Ja suurista harrastajamääristä! Pitäisi tuon wtason tajuta, että seuraa pitää pystyssä kannattajat ja katsojat, ja meille alkaa tulla mitta täyteen noista kähminnöistä, niin juuri sitä se on! Muualla Suomessa teidän touhujanne ihmetellään ja nauretaan! Onko mukavaa olla Blues2? Niin hulluja me porilaiset emme ole, etteikö tämä vaikuttaisi tulevaan vuoteen, jollei jotain muutosta tapahdu ja pian!!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio