Jääkiekko

Sport kaatoi Ässät porilaisille tuttujen miehien johdolla

Tomi Vastamäki
Sport kaatoi Ässät porilaisille tuttujen miehien johdolla

Ässät pelaa harjoituskauden ensimmäistä täysimittaista ottelua. Sport johtaa kahden erän jälkeen 2–1.

Satakunnan Kansa

Ässät hävisi harjoitusottelun kotikentällään Vaasan Sportille. Ottelu päättyi 2–3 (1–0, 0–2, 1–1). Vaasalaisten voittomaalin viimeisteli Porissakin pelannut Toni Kallela. Toisen Sportin osuman teki Valtteri Viljanen.

Ässien maaleista vastasivat Aleksi Rekonen ja Jussi Makkonen.


Kommentit (15)

  • Nimetön

    En väitä tuntevani jääkiekon hienouksia, mutta kun puhutaan nopeammasta pelitavasta. niin eikö silloin ole periaate, että kaikki ovat hyökkääjiä ja puolustajia? Ja maalin saa tehdä myös puolustaja, eikä säännönmukaisesti tarvitse yrittää syöttöä tähtihyökkääjän lapaan.

  • porilainen

    Kun joukkueen kokoaminen aloitetaan puolustajista, jotka ovat huonoja ja päästetään pois paras puolustaja! Valmentaja puhuu joka käänteessä nopeutettavasta pelistä, joka on ollut Ässissä susi jo syntyessään, Mennään kiekon kanssa sen hemmetisti ja syötetään mihin sattuu(usein vastustajan mailan lapaan kiekko) eli EI missään kohtaa rakenneta peliä, lopputulos on juuri tuollaista! Nopea peli olisi toki hienoa katsottavaa, jos se onnistuisi, mutta silloinkin tarvitaan peliälyä! Pelikuviot Ässille tuntuvat olevan vieras käsite ja niiden puuttuminen johtuu vain ja ainoastaan valmentajasta! Monta kertaa oli viime kaudellakin lähdettävä kesken pelin hallilta, kun sitä söhräämistä ei kestänyt katsoa!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio