KaMan riesana vaatimaton sisäpelaaminen ja aita – ”Emme me olleet lähelläkään”

SMJ haki Kankaanpäästä täyden pistepotin, kun se voitti molemmat jaksot 3–2.

Juuso Vuorenmäen (vas.) lyönti oli lähellä kääntää avausjakson KaMalle. Aita kuitenkin pelasti SMJ:n. Se harmitti Arttu Vilanderia vielä pelin jälkeenkin. Vilander sai KaMan ykköspalkinnon, Vuorenmäki kakkospalkinnon.

Kankaanpää

Kaksi tiukkaa jaksoa, kaksi niukkaa tappiota vaatimattoman sisäpelin takia. Sellainen oli Kankaanpään Mailan kauden ensimmäinen ykköspesisottelu Pohjanlinnan kentällä 467 katsojan edessä.

Tasaisessa taistossa (kolmostilanteet 11–13) KaMalla oli pisteitäkin otettavissa, mutta kun sisäpeli ei pyörinyt, joukkue hävisi Seinäjoen Maila-Jusseille 0–2 (2–3, 2–3).

”Harmittaa. Paljon oli hyviäkin tilanteita”, totesi hyvää ulkopeliä esittänyt KaMan ykköspalkittu Arttu Vilander.

Vilander jossitteli varsinkin ensimmäisen jakson tilannetta, jossa Juuso Vuorenmäen lyönti näytti painuvan läpi. Se olisi kääntänyt jakson KaMalle. Aita kuitenkin pysäytti pallon ja pelasti SMJ:n.

”Muutaman sisävuoron me sössimme itse. Tiukkoja vääntöjä, mutta meistä ei ollut ottajiksi. Kaverille kolme pistettä, meille nolla. Työhaalarit niskaan ja kohti seuraavaa peliä.”

Toista jaksoa KaMa johti 2–1, mutta supervuoro jäi haaveeksi, kun SMJ takoi neljännen vuoron tasoittavalla ensin tasoituksen ja lopulta voittojuoksun.

KaMan pelinjohtaja Atte Hakala ei nähnyt tarvetta jossitella tulosta lainkaan.

”Emme me olleet lähelläkään. Tuntui, että SMJ oli koko ajan hiukan edellä ja teki meidän pelaamisemme tukalaksi.”

”Kova vastustaja, joka löi palloa väliin. Meillä taas kotiuttaminen jäi täysin piippuun”, Hakala manasi.

Vuorenmäki löi KaMalle kaksi juoksua, Vilander ja Joona Anttila molemmat yhden.

Tiistaina KaMa matkustaa Loimaan Palloilijoiden vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat kahden pelin jälkeen kahdessa pisteessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut