Majuttarien pelissä äärimmäinen harvinaisuus: naisten pelissä 12-vuotias pelaaja

Kankaanpään Mailajuniorit on hävinnyt kuluvan kauden neljä ensimmäistä otteluaan. Pesäkarhujen Akatemialla on neljä pistettä.

Kankaanpään Mailajunioreilla on paljon mietittävää neljän ensimmäisen pelin jälkeen. Arkistokuva on kesäkuulta 2022.

Naisten Ykköspesiksessä ei ole kovin harvinaista nähdä kentällä nuoria tulevaisuuden lupauksia. Superpesiksessäkin on ollut vain 15-vuotiaita ensikertalaisia kentällä.

Kankaanpään Mailajunioreiden vieraskiertueella todistettiin yhtä kaikkien aikojen nuorimmista debyyteistä, tällä kerralla kotijoukkue Puijon Pesiksen riveissä.

Kuopiolaisjoukkueen jokerina ottelussa ollut Petra Keinänen pelasi ensimmäisen ykköspesispelinsä vain 12 vuoden, kymmenen kuukauden ja 23 päivän ikäisenä. Kärkilyöntitilastoon hän ei vielä päässyt, sillä kaksi yritystä päästä etenemään ykköspesälle jäivät ilman onnistumista.

Mailajunioreiden kausi alkoi alavireisesti kahdella kotiottelussa, eikä parempaa tulosta ollut tarjolla vieraskiertueeltakaan.

Perjantaina Kajaanin Pallokerho nappasi 2–0 (6–1, 14–6) -voiton kankaanpääläisistä, ja lauantaina poikkeuksellisesti Varkaudessa pelatussa kamppailussa Puijon Pesis oli parempi luvuin 2–0 (4–3, 8–4).

Mailajunioreilla on neljän pelin jälkeen yksi piste.

Sarjan toinen satakuntalaisjoukkue, Pesäkarhujen Akatemia on kerännyt neljästä pelistä neljä pistettä.

Porilaisten viikonvaihteen vieraskiertue toi vain yhden pisteen. Perjantaina joukkue hävisi Ylivieskan Kuulalle 0–2 (2–3, 4–5) ja lauantaina supervuoron jälkeen Pattijoen Urheilijoille 1–2 (3–1, 6–8, 0–1).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut