Peräti 61 mitalin porilaisässä hakee lisää menestystä kaikissa neljässä pääluokassa – myös kolme poikaa menossa mukana

Joni-Pekka Rajala aloittaa rallicrossin SM-kautensa viikonloppuna.

Joni-Pekka Rajalalla on jälleen edessään hektinen kilpailukausi.

Joni-Pekka Rajala hakee tuttuun tapaan menestystä monessa eri luokassa.

Rallicrossin SM-sarja alkaa viikonloppuna Hämeenlinnan Ahvenistolla. Porilaisässä lähtee tavoittelemaan mitalisijoja sarjan kaikissa neljässä pääluokassa.

Rajalan mukaan talven jääratasarja oli onnistunut. Saavutuksiksi tuli Crosskart Xtremien SM-kulta ja Super Saloonien pronssi.

”Kesäkaudelle satsaamme kaikissa luokissa vanhalla tutulla kalustolla, josta on päivitysten ja säätöjen avulla haettu lisää vauhtia”, kertoi jo 61 SM-mitalin urallaan voittanut Rajala tiedotteessaan.

"Nelivetoisten turboahdettujen SuperCarien kilpailuihin startataan jälleen Mitsubishi Miragella. SRC-luokan ajokkiin vaihdettiin jääradan jäljiltä joitain osia ja säätöjä. Datsun, jolla välillä ajettiin RallyX-sarjan kisat, on saanut luopua turbomoottoristaan ja palaa muutostöiden jälkeen autokrossiluokkaan. Vain crosskartien Xtrem-luokkaan lähdetään talvikauden jäljiltä olevalla autolla.”

Rajalan tiimin täyskäden vahvistavat crosskartien 600-kuutioisessa Xtrem Junior-luokassa mestaruuspisteistä ajava 13-vuotias Wiljami ja tämän miniluokassa kilpailevat pikkuveljet Kasper ja Robin.

”Tulossa on varmasti tapahtumarikas sarja ja hommia riittää varmasti niin itselle kuin huollollekin. Onneksi taustalla häärii hyvä ja luotettava viiden hengen tiimi.”

Rallicrossin SM-sarjassa ajetaan tällä kaudella viisi osakilpailua. Mukana on kaikkiaan 149 kuljettajaa yhdeksässä eri kilpailuluokassa

Juttua korjattu 11. toukokuuta kello 15.14: Rajala ajoi jääratasarjassa Super Salooneissa pronssille, eikä hopealle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut