Noin 300 kuljettajaa kilpailee viikonloppuna Honkajoella

Porin Moottorikerho ei vielä pääse järjestämään kilpailua kotiradallaan.

Pesämäki isännöi kaksipäiväistä Motocross-liigan osakilpailua.

Motocross-liigaa ajetaan viikonloppuna Honkajoella. Kyseessä on tämän kauden toinen osakilpailu. Kaikkiaan Motocross-liigassa on seitsemän osakilpailua.

Porin Moottorikerhon järjestämään kaksipäiväiseen tapahtumaan on tulossa noin 300 kuljettajaa. Lauantaina kisapuomin taakse järjestäytyvän juniorikuljettajat kahdessa eri ikä- ja kokoluokassa: 7–12-vuotiaat 65-kuutioisissa ja 10–15-vuotiaat 85-kuutioisissa.

Sunnuntain top250-sarjoissa kilpailevat kaikki 125-kuutioisilla ja sitä isommilla pyörillä javat kuljettajat omissa luokissaan. Kilpailijat jaetaan ryhmiin siten, että jokainen on nopeus-, taito- ja kuntotasonsa huomioiden samantasoisten kuljettajien kanssa samassa ryhmässä.

Satakuntalaisia kilpailijoita on Porin Moottorikerhosta 15 ja Rauman seudun Moottorikerhosta kuusi. Sunnuntaina nähdään muun muassa isän ja pojan kamppailu, kun PMK:n Markus ja Ville Ritola ottavat mittaa toisistaan top250 C-luokassa.

Kovimpaan top250 A-luokkaan satakuntalaisväriä tuo RaSMK:n Leo Peltola.

PMK järjestää tapahtuman Pesämäen radalla, koska sen oman uuden radan rakennustyöt Hangassuolla ovat vielä loppusuoralla. Santakankaan moottoriurheilukeskuksen lasten rata ja harrasterata ovat valmiita, mutta kilpa- ja speewayrata valmistuvat myöhemmin tämän vuoden aikana.

Motocross-liigaa Pesämäen moottoriurheilukeskuksessa lauantaina ja sunnuntaina. Molempina päivinä aika-ajot alkavat kello 9, kisaerät kello 12.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut