Jokerit sai lisenssin Mestikseen – pelaakin aiempaa kerrottua enemmän ”Nordiksella”

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea myönsi lisenssin 13 joukkueelle. Heinolan Peliitat jäi ilman lisenssiä.

Jokerit pelaa ensi kaudella Mestistä.

Helsingin Jokerit palaa kotimaiseen jääkiekkoon ensi kaudella. Jääkiekkoliiton lisenssikomitea myönsi keskiviikkona Jokerit Helsinki oy:lle sekä 12 muulle joukkueelle Mestis-lisenssin.

"Tämä oli odotettu päätös ja erittäin hieno asia koko Jokerit-yhteisölle. Olemme tehneet viime kuukaudet kovasti töitä sen eteen, että Jokerit on sekä taloudellisesti että urheilullisesti Jääkiekkoliiton lisenssivaatimukset täyttävä organisaatio”, Jokerit Helsinki oy:n Mikko Saarni toteaa tiedotteessa.

Jokerit kertoo tiedotteessaan, että ensi kauden Mestis-joukkueen rakentaminen on ”hyvässä vauhdissa”.

”Joukkueen runko muodostuu Jokerien omista junioreista, ja sitä täydennetään tarkkaan mietityillä täsmähankinnoilla. Tuhlailemaan emme lähde, vaan pelaajabudjetti pidetään taloudellisesti kestävänä", Saarni toteaa.

Jokerit kertoo, että tämänhetkisen suunnitelman mukaan kotiotteluista pelataan 15 Keravan jäähallissa ja yhdeksän Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähallissa. Myös mahdolliset pudotuspelit pelataan “Nordiksella”.

Aiemmin Jokerit on kaavaillut, että 20 runkosarjan kotiottelua pelattaisiin Keravalla, eli Nordiksella pyritään pelaamaan aiemmin mainittua enemmän.

Mestis-lisenssin saivat Jokereiden lisäksi FPS Hockey oy, Hokki Kainuu oy, Imatran Ketterä oy, IPK Hockey oy, Joensuun Kiekko-Pojat oy, KeuPa Hockey oy, Kiekko-Espoo oy, Kiekko-Vantaa Hockey oy, Kokkolan Hermes oy, Koovee Hockey oy, RoKi Hockey oy ja TUTO Hockey oy.

Heinolan Peliitat oy:lle ei myönnetty lisenssiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut