Siirtomarkkinat: Puolustaja Jukureista Ässiin, maalivahti Ässistä Jukureihin

Rasmus Korhonen siirtyy Mikkeliin.

Rasmus Korhosen ura jatkuu Jukureissa.

Ässät vahvisti maanantaina puolustaja Libor Zábranskýn siirtyvän Jukureista Poriin. Liikennettä on myös päinvastaiseen suuntaan.

Lue lisää: MM-kisat jäivät Ässien uudelta puolustajalta vielä haaveeksi – Tšekin maajoukkuemies kehuu Padan pelityyliä ja kannattajia

Ässissä kolmen kauden ajan kehittynyt maalivahti Rasmus Korhonen siirtyy Mikkeliin. Jukurit kertoi maanantaina tehneensä vuoden sopimuksen Korhosen kanssa.

Korhonen, 20, torjui päättyneellä kaudella Ässissä 15 liigaottelussa (torjuntaprosentti 87,9). Pata hankki Korhosen vuonna 2020 hänen kasvattajaseurastaan Ilveksestä. Hän on toisen polven liigavahti. Isä Markus Korhonen torjui Ilveksessä, TuTossa, Kärpissä ja Lukossa. Nykyään isä Korhonen työskentelee Ilveksen maalivahtivalmentajana.

Ässissä Rasmus Korhonen aloitti nuorten joukkueessa. Keskimmäisen sopimuskauden hän oli lainalla Mestiksessä Kokkolan Hermeksessä. Kausi toi lisäksi lainapestin Sportin liigaryhmään.

Arizona Coyotes on varannut Ilveksen kasvatin numerolla 122 vuonna 2021, ja Korhonen kävi viime kauden aikana pelaamassa viisi ottelua AHL:ssä Tucson Roadrunnersin riveissä.

”Rasmus on isokokoinen ja erittäin lahjakas maalivahti. Hän ja Markus Ruusu saavat hyvän kilpailutilanteen maalivahtiosastollemme”, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi tiedotteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut