Narukerän tähtipelaaja Joona Rajala siirtyy Ruotsiin

Sopimus on kolmivuotinen.

Joona Rajala (vas.) kuvattuna Bandyliigan finaalipelissä hieman yli kuukausi sitten.

Kauniin avausmaalin Narukerän ja Kamppareiden välisessä miesten Bandyliigan mestaruusottelussa maaliskuussa taituroinut Joona Rajala jättää Porin tekojääradan taakseen ja siirtyy pelaamaan Ruotsiin.

Narukerä tiedottaa Facebookissa, että Rajala on solminut kolmivuotisen sopimuksen Elitserienissä pelaavan IFK Motalan kanssa.

”Joona on kehittynyt viimeisten vuosien aikana Bandyliigan parhaimpien pelaajien joukkoon, joten siirtyminen Ruotsiin on hieno mahdollisuus kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi”, porilaisseuran Facebook-julkaisussa kerrotaan.

”Joona on ollut aina loistava esimerkki seuran junioreille ja tulee olemaan sitä varmasti myös jatkossa IFK Motalan paidassa.”

IFK Motalassa pelaa myös toinen Narukerä-kasvatti Jussi Aaltonen, joka oli voittamassa MM-hopeaa Suomen maajoukkueessa jääpallon miesten maailmanmestaruuskisoissa pari viikkoa sitten.

Ruotsalaisseura julkaisi 23-vuotiaan Rajalan sopimuksen verkkosivuillaan perjantaina.

”Meillä on erittäin hyviä kokemuksia suomalaispelaajista, joten on ilahduttavaa, että voimme nyt julkistaa seuraavan vahvistuksemme”, IFK Motalan sivuilla kerrotaan.

Rajalaa ruotsalaisseura kuvailee vaaralliseksi hyökkääjäksi.

Bandyliigan päättyneen kauden runkosarjan pistepörssissä Rajala sijoittui kuudenneksi. Yläpuolella oli vain yksi toinen Narukerä-pelaaja Eero Paavola, jota hänkin on houkuteltu siirtymään Ruotsiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut