Raumalainen vapaa­ottelija Toni Lampinen ottaa uuden askeleen urallaan

MMA Rauman kamppailija saa ison mahdollisuuden Ruotsissa kesäkuussa.

Toni Lampisella on tapanaan kiivetä häkin päälle juhlistamaan voittamiaan otteluita. Kuva suomalaisen Cage-promootion otteluillasta 24. marraskuuta 2018.

Raumalainen ammattilaisvapaaottelija Toni Lampinen palaa tositoimiin lauantaina 3. kesäkuuta.

Rauman kolkossa Pommarissa eli Kourujärven kuntosalin tiloissa vapaa­ottelu­taitojaan hionut Lampinen ottaa samalla uuden askeleen urallaan, sillä hän tulee tekemään debyyttinsä ruotsalaisessa Fight Club Rush -promootiossa silloin.

Kamppailu mitellään välisarjassa eli 77,1-kiloisissa, ja vastaansa raumalainen saa ruotsalaisen Andreas Gustafssonin.

Lue lisää: ”En pystyisi siihen varsinkaan Rauman kokoisessa kaupungissa” – Toni Lampinen, 30, ei vedä roolia kuin Conor McGregor, mutta häkissä hän tähtää korkealle

Lue lisää: Pienen lapsen isä Toni Lampinen oli ensimmäistä kertaa illan suurin tähti ja kukisti norjalaisen vastustajansa ylivoimaisesti vapaaotteluhäkissä

Tapahtumarikkaista ja viihdyttävistä kamppailuistaan tunnetun Lampisen ura on ollut lupaavassa nousussa.

Edellisessä kamppailussaan raumalainen otti vakuuttavan tyrmäysvoiton norjalaisesta Joachim Tollefsenistä suomalaisen Cage-promootion illan viimeisessä eli pääottelussa Helsingissä syyskuussa.

Lampisen tilastoissa on nyt kahdeksan voittoa ja neljä häviötä, ja kamppailuista vain kaksi on venynyt täyteen aikaan eli tuomariston päätökseen.

Vastustaja Gustafssoninkin (8–1–0) tilastot ovat sellaiset, että luvassa on suurella todennäköisyydellä räiskyvä ottelu; ruotsalaisenkin otteluista vain kaksi on venynyt täyteen aikaan.

Kamppailu näytetään suorana lähetyksenä vapaaottelujätti UFC:n suoratoistopalvelussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut