VaLePa haluaa finaalisarjan nopeasti poikki

VaLePa on voittanut loppuottelusarjan molemmat pelit.

VaLePa jyrää kohti mestaruutta.

Akaa-Volleyn kapteeni Panu Pitkänen toivoi joukkueeltaan heikosti sujuneen avausfinaalin jälkeen enemmän "palleja. Joukkue löysikin toiseen miesten Mestaruusliigan loppuotteluun paremman vireen, mutta hävisi 1–3.

Akaa-Volley teki enemmän pisteitä kuin VaLePa, mutta myös paljon enemmän virheitä.

VaLePan tehokkain oli 18 pistettä tehnyt virolainen yleispelaaja Karli Allik. Hän syötti viisi joukkueen yhdeksästä ässästä. Allik ratkaisi syötöllä tärkeän kolmannen erän voiton vieraille.

"Syöttö on aina ollut paras aseeni. Tästä on hyvä lähteä lauantaiseen kolmanteen finaaliin. Toivottavasti saamme nopeasti homman poikki, että ehtii vähän levätä ennen 1. toukokuuta alkavaa maajoukkueleiriä”, Allik sanoi.

Akaa-Volley teki peräti 19 syöttövirhettä, kun VaLePa teki niitä vain kahdeksan. Myös VaLePan hyökkäysvirheiden lukumäärä erittäin kertoo paljon: 6–5–4–3. Kokenut joukkue paransi peliään ottelun edetessä.

VaLePa on kautta aikojen pelannut 24 kertaa Akaa-Volleyta vastaan ja voittanut niistä peräti 22. Ainoat tappiot ovat runkosarjassa, Tampereella maaliskuussa 2020 ja Akaassa syyskuussa 2022.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut