”Satakuntalaisfinaali” toteutuu – konkarin ratkaisupeli keskeytyi kovaan kolhuun

Molemmat F-liigan välierät ratkesivat suoraan neljässä ottelussa.

Nokian KrP etenee miesten F-liigan finaaliin toisena keväänä peräkkäin.

Miesten F-liigassa nähdään satakuntalaispelaajien kohtaaminen, kun Lauri Stenforsin edustama TPS ja Juuso Aholan edustama Nokian KrP selvittivät tiensä finaalisarjaan.

Lepoetua ei ole luvassa kummallekaan, sillä molemmat suoriutuivat välieräsarjasta 4–0-voitoin.

Ahola syötti KrP:n kaksi maalia, kun Oilers taipui viimeisessä välierässä 6–10 (3–4, 0–2, 3–4) -lukemin. Joukkueen tehokkain oli neljä maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Henri Johansson.

KrP:n tavoin neljä ottelua riitti finaalipaikan varmistamiseen TPS:lle. Happee taipui Jyväskylässä 2–3 (1–2, 0–0, 1–1) -lukemin. Turkulaisten maaleista vastasivat Miko Kailiala, Waltteri Vesterinen ja Mikko Hautaniemi.

Kolmannen erän alkupuolella nähtiin valitettava törmääminen. Huittisista kotoisin oleva TPS-puolustaja Lauri Stenfors sai osuman Happeen Teuvo Kinnusen olkavarresta, ja molempien ottelu päättyi siihen.

Stenfors talutettiin pukusuojaan, ja yleisöstä kuulutettiin avuksi lääkäriä. Kinnuselle näytettiin videotarkistuksen jälkeen punaista korttia.

Stenfors kykeni palaamaan TPS:n vaihtopenkin läheisyyteen ottelun päätöshetkillä, mutta kentälle häntä ei yhteentörmäyksen jälkeen enää nähty.

Välierätulokset tarkoittavat, että miesten F-liiga saa ensikertaisen mestarin.

KrP oli loppuotteluissa ensi kertaa viime keväänä, mutta Classic otti mestaruuden. TPS:n ainoa finaalikokemus on keväältä 2019, jolloin mestaruus meni niin ikään Classicille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut