Valmentaja luottaa yhä Teemu Pukkiin, vaikka edellinen maali syntyi tammikuussa

David Wagner vakuutti luottoaan sen jälkeen, kun hän vaihtoi Pukin pois kentältä Sheffield Unitedia vastaan.

Maajoukkueen mukana maaliskuun lopulla ollut Teemu Pukki ei ole osunut seurajoukkueessaan hetkeen.

Teemu Pukin maalijyvä on ollut viime aikoina kateissa jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa, mutta valmentaja David Wagnerin luotto suomalaiseen on vankkumaton.

Wagner otti Pukin viime lauantain pelissä Sheffield Unitedia vastaan pois kentältä 70. minuutin kohdalla. Kritiikkiä hyökkääjälle ei silti tullut.

”Ei meidän tarvitse epäillä Teemun tasoa. Hänellä ei selvästi ollut paras päivänsä, joten silloin kannattaa reagoida ja laittaa kentälle tuoreita jalkoja”, Wagner sanoi Norwich Evening Newsin mukaan.

Pukki on osunut tällä kaudella kymmenen kertaa, mutta maaleista vain yksi on syntynyt tämän kalenterivuoden puolella. Pukki teki edellisen maalinsa Prestonia vastaan 14. tammikuuta.

Norwich kaipaisi osumia kipeästi, sillä joukkue kamppailee paikasta karsimaan paikastaan Valioliigaan. Kaksi parasta Mestaruussarjan joukkuetta nousee suoraan, ja viimeisestä paikasta karsivat sijoille 3–6 sijoittuneet joukkueet. Tällä hetkellä Norwich on seitsemäntenä ja jäänyt neljä pistettä karsijan paikasta.

Wagnerin mielestä joukkueen pelaamisessa ei ollut riittävästi laatua hyökkäyskolmanneksella, mutta hän ei kaatanut syytöksiä hyökkääjien niskaan. Luotsi peräänkuulutti joukkueelta kovaa työmäärää.

”Ainoa asia, mitä voimme tehdä on tehdä töitä nurmella, jotta saamme yksilöitämme vaarallisempiin paikkoihin.”

Wagner sanoi myös, että pelaajien hoitotoimenpiteiden on oltava mahdollisimman hyviä, jotta heidät saadaan kentälle mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut