Ruosniemen harjoitukset tuottivat tulosta – Kankaanpäähän mitali Koulu­liikunta­liiton hiihtokisoista

Eemeli Hietaoja voitti pronssia perjantaina.

Kankaanpääläinen Eemeli Hietaoja hioi mäenlaskutaitojaan Ruosniemen hiihtokeskuksen rinteessä viime viikolla. Nyt hänen palkintokaappinsa sai mukavan täydennyksen.

Kankaanpääläisen Venesjärven koulun oppilas Eemeli Hietaoja taisteli pronssille Koululiikuntaliiton hiihtomestaruuskisojen XCX-hiihdossa Ristijärvellä perjantaina.

Hietaoja edustaa seuratasolla Kankaanpään Urheilijoita ja voitti nyt mitalinsa M12-sarjassa.

Nuori hiihtäjä selvitti 600 metrin XCX-radan aikaan 1.40,09 ja jäi vain 1,68 kultamitalista, jonka voitti jyväskyläläisen Keljonkankaan yhtenäiskoulun Topias Karjaluoto.

XCX-hiihtojen finaalieriin tiensä raivasivat satakuntalaisista myös kankaanpääläisen Pohjanlinnan koulun Siiri Laino N16-sarjassa sekä Rauman normaalikoulun Anni Rohila N14-sarjassa.

Kankaanpään Urheilijoita edustava Laino oli omassa finaalissaan viides ja jäi vähän yli kolme sekuntia pronssimitalistin vauhdista. Kullan voitti joensuulainen Iiris Voutilainen yli sekunnin erolla muihin.

Rohilan sijoitus oli kuudes. Palkintokoroke jäi noin kahden ja puolen sekunnin päähän. Kultamitalia juhli janakkalalainen Venla Mennala.

Kymmenen parhaimman joukkoon pääsi satakuntalaisista myös Pomarkun yhteiskoulun Emilia Helmi, joka oli kahdeksas N16-sarjassa.

Noormarkun yhtenäiskoulun Wilhelmiina Ruohonen oli puolestaan 11:s N12-sarjassa.

Koululiikuntaliiton hiihtokilpailut jatkuvat perinteisen tyylin kilpailuilla lauantaina ja vapaan tyylin kilpailuilla sunnuntaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut