Karhujen kasvatti pääsee taistelemaan Suomen mestaruudesta mielettömässä voittoputkessa

Veera Kuosmanen pelaa TPS:n riveissä naisten F-liigassa.

Veera Kuosmanen aloitti salibandyuransa Porissa, jossa hänen kotitalostaan löytyi pieni kuntosali. Arkistokuva yli kolmen vuoden takaa.

Karhujen kasvatti Veera Kuosmanen saattaa saavuttaa naisten salibandyn Suomen mestaruuden tänä keväänä.

Lue lisää: Kun kukaan muu ei tarttunut tilaisuuteen, Veera Kuosmanen, 15, avasi suunsa – Nyt porilainen tähtää huipulle: ”Olisihan se ihan mahtavaa, jos pääsisi pelaamaan muita maita vastaan Suomen paidassa”

Lue lisää: Kaksi eri polkua Porista maailmalle – 17-vuotias Veera Kuosmanen ja 18-vuotias Juuso Ahola tähtäävät salibandyssa pitkälle: ”Se maali tuntui ihan älyttömän hyvältä”

Nuori F-liiga-hyökkääjä edustaa TPS:aa, jonka kausi on ollut tyly.

Turkulaiset eivät nimittäin ole hävinneet yhtäkään ottelua koko kauden aikana – runkosarja ja pudotuspelit mukaan lukien.

Runkosarjassa TPS otti 21 voittoa yhteismaalierolla +128, ja puolivälierissä se nitisti FBC Loiston otteluvoitoin 3–0 ja välierissä EräViikingit niin ikään 3–0. Pudotuspeleissä TPS:n maaliero on +45 vain kuuden ottelun jälkeen.

Vuonna 2004 syntyneen Kuosmasen saaliiksi jäi runkosarjassa tehopisteet 4+5, ja pudotuspeleissä porilainen on takonut tähän mennessä pisteet 4+2.

Finaalisarjassa TPS – hallitseva mestari – kohtaa joko Porvoon Salibandyseuran tai Kuosmasen aikaisemman seuran eli Tampereen Classicin, johon hän siirtyi Karhuista jo kaudeksi 2019–20.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut