Sanoma ja Yle yhteistyöhön kesän palloilusarjoista: ”Todella merkittävä”

Yle näyttää ensi kaudella Kansallisesta liigasta ja Veikkausliigasta 5–7 ottelua ja Superpesistä näyttää vähintään kymmenen ottelua.

Naisten Superpesis kuuluu Sanoman ja Ylen yhteistyösopimuksen piiriin. Pesäkarhut nähdään Ylen kanavalla 12. heinäkuuta.

Sanoma Media Finland ja Yle ovat tehneet kolmivuotisen sopimuksen koskien kesällä pelattavia kotimaisia palloilun pääsarjoja.

Sopimuksen myötä jalkapallon Veikkausliigan ja Kansallisen liigan sekä miesten ja naisten Superpesiksen valikoituja otteluita nähdään Ylen kanavilla.

Yle näyttää ensi kaudella Kansallisesta liigasta ja Veikkausliigasta 5–7 ottelua. Superpesistä Yle näyttää vähintään kymmenen ottelua.

Pesäkarhut nähdään Ylen kanavalla 12. heinäkuuta kotiottelussa Lapuan Virkiää vastaan.

Sopimus sisältää kauden 2023 sekä optiot kausista 2024 ja 2025.

”Olen iloinen, että Veikkausliigan huippuottelut ja ratkaisuhetket palaavat Ylelle. Otteluiden yhteydessä pääsemme esittelemään suomalaisille kotimaisten pääsarjojen ilmiöitä ja ihmisiä”, kertoo Yle Urheilun päällikkö Joose Palonen.

Yhteistyöllä tavoitellaan muun muassa lisää näkyvyyttä sarjoille. Veikkausliigassa ollaan yhteistyöstä innossaan.

”Veikkausliigan paluu Ylen kanaville on luonnollisesti meille ja koko suomalaiselle jalkapallolle todella merkittävä ja iloinen asia. Ylen panostus Veikkausliigaan nostaa sarjan näkyvyyttä sekä tavoittavuutta jälleen uudelle tasolle”, toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo tiedotteessa.

Kaikki ottelut kauden alusta loppuun asti nähdään yhä Ruudussa.

Satakunnan Kansa kuuluu yhdessä Ruutu-palvelun kanssa Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut