Seppälä nousi Oslon takaa-ajossa kymppikärjen tuntumaan – pikakisassa huippuonnistumisen saanut Invenius oli 22:s

18.3. 17:15

Suomen Tero Seppälä kohensi roimasti sijoitustaan ampumahiihdon maailmancupin miesten takaa-ajokilpailussa Oslossa ja ylitti maaliviivan sijalla 11.

Seppälä teki ehjän kilpailun, sillä hän pääsi matkaan pikakisan tulosten perusteella sijalta 22. Suomalainen ampui kisassa kaksi sakkoa, joista toinen tuli kirvelevästi viimeiseltä ampumapaikalta. Loppusuoran taistelussa Seppälä taipui niukasti Tshekin Michal Krcmarille ja Italian Tommaso Giacomelille.

Sijoitus on Seppälälle kauden paras maailmancupin henkilökohtaisissa kilpailuissa. Suomalainen oli Oberhofin MM-kisojen yhteislähdössä kymmenes.

Pikamatkalla komeasti 12:nneksi yltänyt Otto Invenius ampui neljä sakkoa ja oli maalissa 22:s. Sijoitus on Inveniukselle uran toiseksi paras maailmancupissa. Olli Hiidensalo sijoittui 30:nneksi ja Jaakko Ranta 54:nneksi.

Kauden ylivoimainen norjalaishallitsija Johannes Thingnes Bö otti selvän voiton pikakisan ykkössijansa jatkoksi. Ranskan Quentin Fillon Maillet oli toinen ja Norjan Sturla Holm Lägreid kolmas.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut