Kankaanpään kaupunki lahjoittaa lisää metsää Ristomatti Hakolalle

Lahjoituksesta tiedotettiin sattumoisin samana päivänä, kun Hakola onnistui erinomaisesti maailmancup-ladulla.

Ristomatti Hakolalla on kaksi MM-hopeamitalia palkintokaapissaan. Sen lisäksi hiihtäjä on palkittu nyt kahdella metsäpalstalla.

17.3. 16:50

Kankaanpään kaupunki kertoo lahjoittavansa huippuhiihtäjä Ristomatti Hakolalle uuden metsäpalstan.

Syy lahjoitukseen on Hakolan menestyksekäs urheilu-ura, joka täydentyi toisella MM-hopeamitalilla Planican laduilla maaliskuun alussa. Siellä Hakola saavutti viestimitalinsa yhdessä Iivo Niskasen, Perttu Hyvärisen ja Niko Anttolan kanssa.

”Hakola on seurattu, pidetty ja empaattinen urheilija, joka on maailmalla ollessaan tuonut hienosti esille synnyinkaupunkiaan Kankaanpäätä, ja haluamme palkita hänet”, Kankaanpään kaupunginjohtaja Mika Hatanpää toteaa tiedotteessa.

Jämin Jännettä edustava Hakola saa Kankaanpään Seudun haastatteleman Hatanpään mukaan noin hehtaarin kokoisen metsäpalstan.

Kankaanpää lahjoitti Hakolalle metsää myös edellisestä MM-hopeamitalistaan, jonka hän saavutti Saksan Oberstdorfissa kaksi vuotta sitten. Siellä Hakola kapusi parisprintin palkintopallille yhdessä Joni Mäen kanssa.

Hakolan hyvät otteet jatkuivat sattumoisin myös sen jälkeen, kun Kankaanpää oli tiedottanut uudesta palkinnosta; hiihtäjä nimittäin taisteli kuudenneksi Falunin maailmancupin kymmenen kilometrin perinteisen kilpailussa myöhemmin perjantaina.

Lue lisää: Ristomatti Hakola hurjassa iskussa maailmancupissa – hiihti kuudenneksi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut