Tässä ovat Karhujen ja SalBan pudotus­peli­vastustajat

F-liiga-karsinnan ensimmäisen vaiheen pudotuspeliparit valittiin sunnuntaina.

Karhut tarvitsee Tomi Jerkun tarkkoja laukauksia, jos halajaa takaisin F-liigaan.

12.3. 17:16

Oma koira voi purra satakuntalaista salibandya, kun Karhut aloittaa urakkansa F-liiga-karsinnoissa.

Karhut saa nimittäin vastustajakseen F-liiga-joukkue FBC Turun, jonka päävalmentaja on huittislaisen SBS Rupun kasvatti Mikko Stenfors.

Turkulaisjoukkue oli kolmas, joka pääsi valitsemaan vastustajansa.

”Mennään maantieteellisesti lähemmäs – eli Karhut. Meillä on ollut historiassa hyviä vääntöjä. Tämä tulee olemaan taas viihdyttävä sarja, missä voi tapahtua mitä tahansa”, FBC Turun manageri Antti Vääri kommentoi F-liigan verkkosivuilla.

FBC Turku nousi miesten F-liigaan täksi kaudeksi ja sijoittui sen runkosarjassa viimeiseksi. Joukkue voitti 33 ottelustaan vain kolme, joista yhden varsinaisella peliajalla. Maalieroksi muodostui kammottava –153.

Karhujen päävalmentaja Jani Rajala oli tyytyväinen siihen, että porilaisjoukkue saa vastaansa nimenomaan FBC Turun.

”Tämä valinta on myös meille positiivinen juttu. Saadaan viihdyttävä sarja – me tuomme porilaisen hulluuden mukaan näihin peleihin. Odotan jo nyt innolla tulevaa”, Rajala kommentoi F-liigan tiedotteessa.

Rauman SalBa saa puolestaan vastaansa helsinkiläisen M-Teamin, joka nappasi Divarin runkosarjan voiton ja pääsi sen vuoksi valitsemaan pudotuspelivastustajansa toisena.

”Valintamme oli pelaajien äänestyksen tulos. Valmennuksen osalta ollaan toki samoilla linjoilla. Meillä on SalBaa vastaan ollut hyviä pelejä”, M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen sanoo F-liigan tiedotteessa.

Ottelusarjat pelataan paras viidestä -menetelmällä. Voittajat etenevät toiseen vaiheeseen, jossa on luvassa toinen sarja samalla menetelmällä. Näiden sarjojen voittajat pelaavat F-liigassa ensi kaudella.

Muut ensimmäisen vaiheen otteluparit ovat EräViikingit–Hawks ja LNM–SaiPa.

Pudotuspelit pyörähtävät käyntiin ensi viikolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut