Tällaiset näkymät avautuvat jääpallofinaalin lumikatsomosta – nämä asiat kannattaa huomioida, jos olet menossa Narukerän finaalipeliin

Jääpallofinaalin katsojakapasiteetiksi varmistui 3 000 henkeä.

Yksi lumikatsomoista on perinteistä pääkatsomoa vastapäätä. Myös pääkatsomon vieressä ja toisessa päädyssä on lumikatsomot.

10.3. 20:00

Otteluun saapuminen

Urheilukeskuksen pysäköintialueilla on ruuhkaa, eikä sitä voida välttää. Ässien peli Sportia vastaan alkaa kello 16.00, joten parkkipaikat ovat tiukassa. Narukerä ohjeistaa katsojia tulemaan paikalle ajoissa ja varautumaan siihen, ettei pysäköintipaikkaa löydy tekojääradan vierestä. Alueella on liikenteenohjaus.

Tavallisista peleistä poiketen myös tästä pääsee Porin tekojääradalle lauantaina.

Sisääntulo otteluun

Portit aukeavat kaksi tuntia ennen ottelua, eli kello 17.30. Sisääntuloon on käytössä kolme porttia: Ne ovat Narukerä-talon, Isomäki-areenan ja Raumantien puoleinen portti. Ennakkolipun ostaneet pääsevät sisään Raumantien puoleisesta portista. Pääsylippuja myydään muilla porteilla.

Otteluun oli perjantaiaamupäivällä myyty noin 1 300 ennakkolippua.

”Uskotaan siihen, että voimme liikkua lähellä 3 000 katsojan tapahtumaa”, sanoo Narukerän puheenjohtaja Jani Raukko.

Perjantaina varmistui, että ottelun katsojakapasiteetti on 3 000 henkeä. Ottelun pääkatsomoliput ovat jo loppuunmyyty. Tavallisella pääsylipuilla ei ole ennalta määritettyä paikkaa. Parhaiden paikkojen kohdalla ”nopeat syövät hitaat”.

”Lumikatsomoista on erittäin hyvä näkyvyys”, Raukko sanoo.

Mahdollinen lumisade ei vaikuta lumikatsomoihin tai tapahtuman järjestelyihin.

Toni Rytilahti, Janne Nurmi, Timo Aaltonen ja Vesa Holopainen pystyttämässä aitaa lumikatsomoon.

Palvelut tapahtumassa

Katsojille on tarjolla muun muassa makkaraa ja kahvia neljässä eri myyntipisteessä. Lisäksi tekojääradalla on anniskelualue. Kaikissa myyntipisteissä käy maksuvälineenä pankkikortti, mutta Narukerä toivoo asiakkaiden käyttävän käteismaksua, jos mahdollista.

”Makkarapaketteja on ennalta varattu 500 kappaletta, eli yhteensä 2 000 makkaraa. Meillä on kuitenkin varamakkaravarasto, jos sellainen tilanne tulisi eteen, että makkarat olisivat loppumassa.”

Alueelle on myös tuotu käymälöitä vastaamaan tapahtuman yleisömäärää.

Porilaisen jääpallon ja urheilun suurmies Erkki Väkiparta oli myös paikalla valmistamassa tekojäärataa lauantain finaaliin.

Juhlallisuudet

Loppuottelun juhlallisuudet ovat edessä ottelin päättymisen jälkeen pääkatsomon edessä.

”Sellainen toive katsojille on – kävi ottelussa miten tahansa – ettei yleisö ryntäisi kentälle ennen kuin kaikki juhlallisuudet ovat ohi”, Raukko sanoo.

Lue lisää: Lauantain katsojakapasiteetti vahvistettiin – Tällaisia yleisömääriä finaaleissa on aiemmin nähty

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut