Iivo Niskanen ei hiihdä Holmenkollenilla – Kerttu Niskanen urakoi Norjassa

Jämin miehistä Norjan maailmancupissa nähdään Markus Vuorela, joka hiihtää 50 kilometrin yhteislähtökilpailussa. Suomen joukkueet ovat melko kokeilupitoisia.

Kerttu Niskanen kilpailee sekä Holmenkollenilla että Drammenissa.

8.3. 14:29

Suomen joukkueesta muun muassa Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski ovat sivussa, kun maastohiihdon maailmancupin kausi jatkuu Holmenkollenilla ja Drammenissa Norjassa. Pärmäkoski kertoi alkuviikosta Instagramissa sairastuneensa koronaan.

Suomen joukkueet Norjan maailmancupin kisoihin ovat melko kokeilupitoisia. Oslon Holmenkollenilla kisattavaan 50 kilometrin yhteislähtökisaan osallistuvat suomalaisnaisista Rebecca Immonen, Emmi Lämsä, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo ja Vilma Ryytty. Suomalaismiehistä matkan hiihtävät Juuso Tossavainen ja Jämin Jänteen Markus Vuorela.

Naisten vapaan hiihtotavan kilpailu on lauantaina ja miesten sunnuntaina.

Maastohiihdon maailmancup jatkuu Holmenkollenin jälkeen ensi tiistaina Drammenissa sprinteillä. Suomalaisnaisista mukana ovat Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Katri Lylynperä, Eevi-Inkeri Tossavainen ja Kerttu Niskanen. Miehistä sprintin hiihtävät Olli Ahonen, Ville Ahonen, Lauri Mannila, Niilo Moilanen, Joni Mäki ja Lauri Vuorinen.

Kerttu Niskasen on siis määrä urakoida sekä 50 kilometrin kisa että sprintti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut