Karhut tarrasi kiinni pudotuspelipaikkaan voittamalla sarjakärjen: ”Kentällä nähtiin parasta Karhua pitkään aikaan”

Karhuille riittää viimeiseltä kierrokselta voitto sarjajumbosta, että kausi jatkuu pudotuspeleissä.

Tatu Ruohonen teki Karhujen voittomaalin lauantaina kolmannen erän lopussa.

4.3. 18:54

Pori

Karhujen kausi salibandyn Divarissa on ollut vuoden 2023 aikana tuskaa täynnä ja tappiot ovat seuranneet toisiaan miesten Divarissa.

Hetken näytti jopa siltä, ettei pudotuspelejä tulla Porissa pelaamaan lainkaan. Karhut oli voittanut vain yhden kahdeksasta edellisestä pelistään ennen viikonlopun koitosta.

Lauantaina taivas kirkastui huomattavasti, kun Karhut kaatoi sarjakärki M-Teamin kotikentällään lukemin 8–6 (4–2, 2–4, 2–0).

”Nyt kentällä nähtiin parasta Karhua pitkään aikaan. Koko viikon harjoituksissa oli sellainen meno, että joukkue näytti valmiilta ja halusi näyttää. Erittäin laadukas vastustaja, mutta meiltä hieno suoritus”, valmentaja Jani Rajala kiteytti.

Karhut oli avauserässä edellä jo lukemin 4–1, mutta toisessa erässä M-Team nousi jopa maalin verran edelle. Karhujen selkäranka ei kuitenkaan katkennut.

”Meillä on ollut vaikeaa, ja niska on katkennut välillä turhan helposti. Nyt sellaisesta ei ollut merkkejä, vaikka toisessa erässä oli huonompi pelillinen vaihe.”

Kolmannessa erässä voittomaalin viimeisteli ajassa 57.15 osunut Tatu Ruohonen.

Karhujen tilanne on tästä eteenpäin hyvin yksinkertainen. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan ensi viikon lauantaina. Karhut pelaa silloin kotipelin sarjajumbo Steelerisia vastaan. Jos Karhut pelin voittaa, jatkuu kausi pudotuspeleissä.

”Kaikki kokeneemmatkin pelaajat ovat viimeistään tässä kohtaa syttyneet näihin peleihin. Siihen pyritään, että ensin pudotuspeleihin päästään ja siellä katsotaan, kuka meidät vastustajaksi valitsee. Meillä on aika paljon pelaajia, jotka ovat tottuneet pelaamaan kovia pelejä, joten mielenkiintoinen loppukausi on varmasti luvassa”, Rajala mietti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut