Tuttu mies palaa FC Jazzin puolustukseen – ”Uusi valmennuskaksikko näyttää onnistuneelta ja viihdyttävältä paketilta”

Ben Stroud pelaa ensi kaudella FC Jazzissa.

Ben Stroud johtaa tulevallakin kaudella porilaisten puolustusta.

3.3. 18:01

FC Jazz tiedotti tehneensä sopimuksen Ben Stroudin kanssa.

Uusiseelantilainen pelasi porilaisjoukkueessa myös viime kaudella, ja on ollut Porissa tammikuun puolivälistä asti.

”Ben osoitti viime vuonna heti ensimmäisistä treeneistä lähtien todellisia johtajan ominaisuuksia, joilla ansaitsi kapteenin nauhan. Vaikka hän oli hyvä jo viime vuonna, niin tänä vuonna on hänelle tulossa todellinen läpimurto”, sanoo FC Jazzin toiminnanjohtaja Tommi Pikkarainen seuran tiedotteessa.

Puolustajan kausi päättyi viime vuonna loukkaantumiseen. Vamma on vaivannut sen jälkeenkin, mutta nyt puolustaja kertoo olevansa terve.

”Olen ollut myös onnekas, että seurassa on henkilöitä, jotka uskovat minuun ja ovat auttaneet minua pääsemään takaisin pelikuntoon.”

Tulevasta kaudesta Stroud on optimistinen.

”Joukkueessa on uusia kasvoja sekä pelaajissa että taustahenkilöissä. Muutos tuo aina omia haasteita, mutta on myös iso mahdollisuus.”

FC Jazzin peräsimessä on tällä kaudella Andrea Sassarini. Apunaan hänellä on Aleksandr Kokko.

”Uusi valmennuskaksikko näyttää onnistuneelta ja viihdyttävältä paketilta. Kopissa on heidän kauttaan mielenkiintoinen sekoitus intohimoa, älykkyyttä ja huumoria. Näyttää siltä, että tämän kauden FC Jazzin kattilassa olevat pelimerkit tuovat kentälle runsaasti vauhtia”, Stroud sanoi seuran tiedotteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut