Akilleksen otteluraportissa jälleen kovaa tekstiä: ”Ilo oli Porissa suurta ja vahingonilo ehkä vielä suurempaa”

Akilleksen otteluraportissa vihjaillaan tällä kertaa paitsiomaalista, epäselvästä rangaistuksesta ja vahingoniloisista porilaisista.

Narukerän ja Akilleksen välieräkohtaamisesta ei tunteita puuttunut.

2.3. 11:17

Narukerän välieräsarjan toinen voitto Akilleksesta kirvoitti porvoolaisseuran sivuille tekstin, joka oli monella mittarilla rimanalitus. Nimettömässä tekstissä mollattiin käytännössä koko porilaisjoukkue, sen valmennus, muutamia yksittäisiä pelaajia ja kyseenalaistettiin tuomariston puolueettomuus.

Lue lisää: Narukerän pelistä tutkitaan väärää asiaa – jääpallolle tämä on kohtalon kysymys

Ratkaisevan kolmannen välierätappion jälkeen seuran verkkosivuille on ilmestynyt uusi otteluraportti.

Tällä kertaa ruotsiksi kirjoitettu teksti on huomattavasti asiallisempi, mutta pientä purnattavaa porvoolaisseuralla tälläkin kertaa ottelusta oli.

Raportissa nostetaan esille Narukerän avausmaali, joka ”haiskahti paitsiolta”. Porvoolaisjoukkueen Otto Huopalaisen 10 minuutin rangaistus sen sijaan tuli ”epäselvästä tilanteesta.”

Raportissa kirjoitetaan myös hetkistä Narukerän voitetun ottelun jälkeen.Tekstin mukaan ”Ilo oli Porissa suurta ja vahingonilo ehkä vielä suurempaa joidenkin paikallisten keskuudessa”, kun paikalle saapuneet porvoolaisseuran kannattajat lähtivät kohti kotia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut