Vampula jäi vastaantulijaksi Hämeenlinnan myllytyksessä – Pudotuspelipaikka vaatii nyt joukkueelta muodonmuutoksen

Kesy huittislaisjoukkue jäi keskiviikkona kaikissa erissä alle 20 pisteen.

Julia Seikkula tuli vahvasti sisään vaihtopenkiltä ja loisti Vampulan valopilkkuna.

1.3. 20:54

Pudotuspelipaikkaa metsästävä LP-Vampula on nyt tiukan paikan edessä naisten lentopalloliigassa.

Huittislaisjoukkueen toiveet nousivat kattoon kolmen peräkkäisen voiton jälkeen, mutta sen jälkeen on tullut jääkylmää kyytiä kahtena iltana.

LP Kangasalan ylivoimainen voitto oli vielä helppo panna vielä epäsuotuisan otteluohjelman piikkiin, mutta keskiviikkoiltana ei löytynyt mitään seliteltävää.

Huippuvireen löytänyt Hämeenlinnan Lentopallokerho tyrmäsi Vampulan tylyäkin tylyimmin lukemin 3–0 (25–14, 25–18, 25–19), vaikka runkopelaajat Adeola Owokoniran ja Odette Ndoye puuttuivat kokoonpanosta.

Se ei vaikuttanut voimasuhteisiin millään tavalla.

Suurimmaksi mestariehdokkaaksi noussut Hämeenlinna karkasi kaikissa erissä heti kättelyssä ja vei samalla vieraiden pelihalut.

Giovanni Torchion luotsaama joukkue takoi jo kuudennen peräkkäisen kotivoittonsa ja vaikuttaa juuri nyt todella vaikeasti voitettavalta ryhmältä.

Niinpä Vampulalla on korkea vuori kiivettävänä, kun joukkueet kohtaavat uudestaan heti lauantaina Huittisissa.

Vampula tarvitsee kuumeisesti lisäpisteitä noustakseen kahdeksannelle tilalle. Viimeinen pudotuspelipaikka on juuri nyt kahden pisteen päässä.

Mahdollisuuksia on enää kaksi. Vampula päättää runkosarjansa ensi viikon keskiviikkona LP Viestin vieraana. Niinpä Ziga Kosin luotsaamalta ryhmältä vaaditaan nyt venymistä.

Keskiviikkona kaivattuja ratkaisijoita ei löytynyt avausseitsikosta eikä penkiltä. Kos pyöritti vaihtorulettia vinhasti löytääkseen uuden rytmiin.

Bulgarialaiset laiturit Kristiana Petrova ja Iveta Stanchulova hyytyivät miinuksille Kangasala-pelin tapaan. Petrova törmäsi Vera Klimovichin johtamaan Hämeenlinnan torjuntaan kuusi kertaa.

Klimovich koppasi viisi torjuntaa Helena Elbaekin tapaan.

Vaihtopenkiltä tullut Julia Seikkula vilkkui Vampulan valopilkkuna. Seikkula latoi hyvillä tehoilla kuusi pistettä.

Tanskan maajoukkuekapteeni Elbaek oli täysin pitelemätön. Elbaek kirjasi komean saldon 20/+17 ja johti Hämeenlinnan riemukulkua.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut