Painonnostaja Anni Vuohijoki lopettaa uransa

Vuohijoella on vielä luvassa Karvian Suomen mestaruuskisat tulevana viikonloppuna ja toiset kisat Saksan Karslruhessa maaliskuussa.

Anni Vuohijoki on kilpaillut painonnostajana sekä voimanostajana.

20.2. 19:48

Painonnostaja Anni Vuohijoki aikoo lopettaa kilpauransa huhtikuun Euroopan mestaruus­kilpailujen jälkeen. Vuohijoki, 34, kertoo päätöksestään blogissaan.

”Päätös on minulle hyvin selkeä ja viimeistään nyt, kun kukaan ei vaadi minulta enää mitään, haluan ilmoittaa lopettavani kilpaurheilun painonnostossa EM-kilpailuihin 18.4.”, Vuohijoki kirjoittaa.

Ennen EM-kisoja Vuohijoella on vielä luvassa Karvian Suomen mestaruuskisat tulevana viikonloppuna ja toiset kisat Saksan Karslruhessa maaliskuussa.

Vuohijoki muun muassa edusti Suomea kesäolympialaisissa 2016 painonnostossa 63 kilogramman sarjassa, jossa sijoittui kymmenenneksi. Saman vuoden EM-kisoissa hän sijoittui kahdeksanneksi.

Ennen painonnostoa Vuohijoki kilpaili voimanostossa. Hän on voimanoston nuorten Euroopan mestari vuodelta 2010 ja aikuisten Euroopan mestari vuodelta 2011. Lisäksi hänellä on nuorten MM-pronssi vuodelta 2010 ja aikuisten MM-pronssi vuodelta 2013.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut