Narukerällä on ennakkosuosikin paineet välierissä – konkareista nuorin janoaa mestaruutta: ”Bandyliigassa olen neljässä finaalissa pelannut, ja nyt Suomen cupista tuli ensimmäinen voitto”

Tomi Mustosen ei kiertele, kun hän puhuu omista ja joukkueen tavoitteista kauden ratkaisupeleissä. Kotietu on Narukerälle vahva tuki, sillä porilaiset eivät ole vielä hävinneet kotiotteluaan tällä kaudella.

Tomi Mustonen (57) pelasi Veiterää vastaan tammikuun ottelussa Porissa. Todennäköisesti Suomen mestaruus vaatii Veiterän voittamista myös finaalissa, mikäli porilaiset sinne selviytyvät.

21.2. 17:20

Pori

”It’s now or never...”

Yksi eniten myyneistä rakkauslauluista voisi kuvailla myös Narukerän tunnelmia keskiviikkona alkavien välierien alla. Nyt tai ei koskaan, ainakin tällä kokoonpanolla.

Totuus on, että nykyinen nippu ei voi säilyä muuttumattomana enää kovin montaa kautta. Kokeneet pelaajat ovat edelleen kelpo vireessä ja hyvässä fyysisessä kunnossa, eikä sinänsä kenelläkään ole kiirettä pois pelikentiltä. Jatkokausi on edelleen mahdollinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut