Vampula ei anna milliäkään periksi – Arctic Volley kaatui upealla esityksellä: ”Taistelemme loppuun asti”

Huittislaisjoukkue otti toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi pisteen päähän pudotuspelipaikasta.

Vampulan onnistujiin kuuluivat Lotta Kukkonen (vas.), Vanessa Jarman ja Julia Seikkula.

19.2. 22:01

Syvä kumarrus LP-Vampulan naislentopalloilijoiden suuntaan.

Huittislaisjoukkue on päättänyt taistella viimeiseen asti pudotuspelipaikasta.

Se vaatii edelleen huimaa venymistä ja lisukkeeksi hiukan onneakin, mutta Vampulan pelaajat käyttävät kaikki keinot noustakseen kahdeksan parhaan joukkoon.

Vampula haki edelliskierroksella kolmen pisteen vierasvoiton Nurmosta ja lisäsi kierroksia vielä hiukan sunnuntaiseen kotiotteluun.

Kaukainen päävastustaja Arctic Volley kaatui upealla pelillä 3–0 (25–17, 25–17, 25–19).

Samalla Ziga Kosin luotsaama ryhmä nousi jo pisteen päähän rovaniemeläisjoukkueesta – ja pääsee pelaamaan vielä yhden runkosarjaottelun enemmän.

Tosiasiassa tilanne ei ole ihan näin ruusuinen, sillä Vampulan loppuohjelma on erittäin kova. Huittislaiset kohtaavat vieraissa LiigaPlokin, LP Kangasalan, Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja LP Viestin. Ainoa kotiottelu on Hämeenlinnaa vastaan.

Arctic Volley saa puolestaan vieraakseen JymyVolleyn, LiigaPlokin ja Oriveden Ponnistuksen. Runkosarjataival päättyy Kuusamon Pallo-Karhujen vieraana.

Niinpä on selvää, että Vampulan oljenkorsiottelut jatkuvat perjantaina Pihtiputaalla. Tämän kamppailun voittaminen lisäisi luonnostaan Arctic Volleyn paineita.

Mutta se on ensi viikonlopun murhe.

Kun on aihetta hehkuttaa, silloin kannattaa hehkuttaa. Nyt on se hetki.

Vampula pani Arctic Volleyn siististi nippuun ja jätti vieraat alle 20 pisteen jokaisessa erässä.

”Joukkueemme on nyt paljon vahvempi kuin kauden alussa. Tunnemme toisemme paremmin, teemme lujasti töitä yhdessä ja taistelemme jokaisesta pisteestä”, Vampulan kapteeni Kristiana Petrova painotti.

Petrova tehtaili komeat lukemat 18/+12 ja nousi kentän ykköshahmoksi.

Hän sai vahvaa tulitukea neljä torjuntaa napsineelta Vanessa Jarmanilta ja vaativalle hakkurin paikalle istutetulta Julia Seikkulalta.

Seikkula on seurannut suurimman osan kauden otteluista kentän laidalta, mutta nyt hän on saanut tilaisuutensa Teija Vuorenmaan ja Selma Räsäsen loukkaantumisten seurauksena.

Seikkula vastasi huutoon komeasti: 9/+7.

Etenemme kauden loppuun ottelu ottelulta. Emme mieti, mitä Arctic tekee tai ei tee. Meidän on esitettävä nyt kauden parastamme ja taisteltava jokaisesta pallosta viimeiseen asti”, Kos painotti.

Vuorenmaa ja Räsänen ovat palaamassa Vampulan harjoituksiin lähipäivinä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut