Karhuille jo neljäs tappio peräkkäin – joukkue nousi kaksi kertaa tasoihin, kolmas ei enää onnistunut

Joukkueen kapteeni Tatu Ruohonen saalisti tehot 1+1, mutta se oli Karhuille laiha lohtu.

18.2. 19:35

Karhuilla ei kulje tällä hetkellä salibandyn Divarissa. Lauantaina joukkue hävisi neljännen ottelunsa peräkkäin ja viimeisestä seitsemästä ottelustaan joukkue on hävinnyt viisi.

Viime viikon kotitappion jälkeen Aatu Tommila myönsi, että Karhujen joukkuehenki on tällä hetkellä huono. Parempaan päin ei menty tuloksellisesti Joensuussakaan, kun kotijoukkue Josba voitti porilaiset lukemin 6–4 (3–2, 2–2, 1–0).

Karhut nousi ottelun aikana kaksi kertaa kahden maalin takaa tasoihin, mutta kolmatta kertaa se ei enää onnistunut. Avauserässä Tatu Ruohonen ja Eero Vanhatalo nostivat porilaiset tasoihin ja toisessa erässä Tommila ja Tomi Jerkku tekivät saman tempun.

Josba iski 5–4-maalinsa kuitenkin vain minuutti 4–4-maalia myöhemmin. Kamppailu oli tuolloin puolivälissään. Sen jälkeen ottelun toinen puolikas pelattiinkin vähämaalisena, eikä sen aikana tullut kuin yksi osuma. Se tuli ajassa 46.45.

Sarjataulukossa Karhut on tällä hetkellä seitsemäntenä. Runkosarjaa joukkueella on jäljellä vielä kolme ottelua. Jos porilaisten vire ei niissä muutu, loppuu kausi jo ennen pudotuspelejä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut