IL: Antti Tuisku lähti maajoukkue­hiihtäjän sponsoriksi

Remi Lindholm kertoi saavansa taloudellista tukea Antti Tuiskulta

Antti Tuisku on hiihtomiehiä.

13.2. 10:45

Remi Lindholm on saanut taakseen uuden tukijan.

Hiihdon MM-kisoihin valittu Lindholm paljasti viikonloppuna, että Antti Tuisku on sponsoroinut häntä yhtiönsä kautta tällä kaudella. Lindholm kertoi asiasta Iltalehdelle.

Lindholmin kisahiihtoasussa on ollut tällä kaudella Pe-To Entertainmentin logo. Hiihtäjä kommentoi yhteistyön taustoja Iltalehdelle.

Sivakoitsijan mukaan Tuisku kysyi viestillä, saako hän yrityksen logon Lindolmin asuun.

"Antti on kova hiihtofani. Hän lähti ok-summalla, tai ihan hyvällä summalla, sponsoroimaan. Ilman muuta suostuin”, Lindholm kertoi.

Vuonna 2005 perustettu Pe-To Entertainment Oy on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki. Sen pääasiallinen toimiala on ohjelmapalvelut.

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva Antti Tuisku on osakeyhtiön toimitusjohtaja.

Tuisku tunnetaan paitsi viihdetaiteilijana myös innokkaana hiihtomiehenä, joka on ystävystynyt vuosien varrella mm. Krista Pärmäkosken ja Lindholmin kanssa.

Tuisku on kotoisin Rovaniemeltä, jossa myös Lindholm osittain asuu. Tuisku on kertonut YouTube-kanavallaan, miten kaksikko viime talvena tapasi.

”Minä lähetin Remille viestin, että lähdetkö lenkille kanssani. En antanut vaihtoehtoa, että hän olisi voinut kieltäytyä”, hiihtofanaatikoksi tunnustautunut Tuisku kertoi videolla.

Lindholm debytoi aikuisten arvokisatasolla Pekingin olympialaisissa vuonna 2022. Sanavalmiina ja värikkäänä urheilijana tunnettu 25-vuotias valittiin Suomen joukkueeseen Planican MM-kisoihin, jotka alkavat 22. helmikuuta.

Lindholm nousi maailmanlaajuiseen julkisuuteen Pekingin olympialaisten jälkeen, kun hän kertoi peniksensä jäätyneen miesten lyhennetyn kuningasmatkan aikana.

Remi Lindholm vauhdissa hiihdon SM-kisoissa tammikuussa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut