Satakuntalainen leiriruletti pyörähti vielä kerran

Rauma otti vastaan Etenee-leirin, joka joutui väistymään Kankaanpäästä Tenavaleirin tieltä.

Lasten pesäpalloleirejä järjestetään ensi kesänä Kankaanpäässä, Raumalla ja Kokemäellä.

9.2. 12:38

Pesäkarhut ilmoitti viime viikolla luopuvansa ensi kesän Tenavaleirin järjestelyoikeuksista. Siitä alkoi satakuntalainen leiriruletti.

Lue lisää: Kankaanpää sai Porin ensi kesän kalenterista poistuvan ison tapahtuman, jonka taloudellinen vaikutus on arviolta yli miljoona euroa – ”Kympistä se jäi kiinni”

Tenavaleirin uusi paikka löytyi nopeasti Kankaanpäästä. Pohjois-Satakunnassa oli jo tehty leirijärjestelyjä, koska siellä piti järjestää D–E-junioreille tarkoitettu Satakunnan ja Pohjanmaan yhteinen Etenee-leiri. Kun Kankaanpään Maila ja Mailajuniorit ottivat Tenavaleirin vastaan, luopuivat he samalla Etenee-leiristä.

Nyt Etenee-leirikin on löytänyt paikkansa. Pesäpalloliitto lähestyi Feraa, joka suostui ottamaan leirin vastaan. Seuran tiedotteen mukaan feralaisten ja Rauman kaupungin positiivinen suhtautuminen mahdollistaa leirin järjestämisen nopealla aikataululla.

Rauman leiripäivät ovat 9.–11. kesäkuuta. Satakunnan pesäpalloleirikesän täydentää F–G-ikäisten Etenee-leiri, joka järjestetään alkuperäisten suunnitelmien mukaan Kokemäellä 16.–18. kesäkuuta. Kankaanpään Tenavaleirin ajankohta on 2.–7. heinäkuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut