NFL-legenda Tom Brady lopettaa jälleen uransa – vakuuttaa päätöksen nyt pitävän

Brady, 45, pelasi NFL:ssä 23 kautta ja voitti seitsemästi Super Bowlin, enemmän kuin yksikään toinen pelaaja.

Tom Brady on palkittu Super Bowlin MVP:nä viidesti.

1.2. 16:45

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan kaikkien aikojen suuruuksiin lukeutuva pelinrakentaja Tom Brady lopettaa peliuransa. Brady kertoo asiasta Twitterissä.

Brady julisti uran päättymistä myös vuosi sitten, mutta muutti mielensä 40 päivän jälkeen ja pelasi tämän kauden Tampa Bay Buccaneersin riveissä. Nyt hän vakuuttaa, että päätös on lopullinen.

Brady, 45, pelasi NFL:ssä 23 kautta ja voitti seitsemän mestaruutta eli Super Bowlia, enemmän kuin yksikään toinen pelaaja.

Aiemmassa seurassaan New England Patriotsissa Brady voitti Super Bowlin kuusi kertaa. Hän pelasi Patriotsissa 20 kautta. Buccaneersin hän johdatti Super Bowl -voittoon kaudella 2021.

Brady on valittu NFL:n parhaaksi eli MVP:ksi kolme kertaa ja Super Bowlin MVP:nä hänet on palkittu viidesti.

Uratilastot ovat huimat: ennätykselliset 89 214 syötettyä jaardia ja ennätykselliset 649 syötettyä touchdownia. Tällä kaudella hän oli liigan kolmanneksi eniten jaardeja syöttänyt pelinrakentaja, ja touchdowneja kirjattiin 25.

"Tiedän, että tämä lopettaminen oli aika iso juttu viime kerralla. Joten kun heräsin tänä aamuna, ajattelin, että painan vain tallennusnäppäintä ja kerron teille ensimmäisenä”, Brady sanoi videopätkässä Twitter-tilillään.

”Nyt en puhu pitkään. Saat vain yhden supertunteikkaan eläköitymispuheen, ja käytin omani viime vuonna. Joten kiitos teille jokaiselle siitä tuesta, jota olette antaneet. Perheeni, ystäväni, joukkuetoverini, vastustajat – voisin jatkaa ikuisesti, mutta (kiitettäviä) on ihan liikaa. Kiitokset siitä, että annoitte minun elää suurinta unelmaani. En muuttaisi mitään. Rakastan teitä kaikkia.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut