FC Jazzissa ilman sopimusta jäänyt Jani Uotinen siirtyi KuPS:n kautta Pohjanmaalle

Alle 15-vuotiaiden maajoukkueleirille neljä satakuntalaista.

Jani Uotisen työt jatkuvat Pohjanmaalla.

27.1. 20:15

FC Jazzin päävalmentajana viime kaudet toiminut Jani Uotinen on nimetty Pohjanmaan uudeksi aluevalmentajaksi.

Uotinen jäi Jazzissa kauden jälkeen ilman jatkopestiä. Työttömänä hän ei ole ollut sen jälkeenkään, vaan hän ehti jo joulukuussa aloittaa Kuopion Palloseuran aluevalmentajana. Työt KuPS:ssa jäävät kahteen kuukauteen, koska Palloliiton Pohjanmaan alueen aluevalmentajana hän aloittaa helmikuussa.

"Keskustelin asiasta KuPS:n kanssa, ja kaikki eteni hyvässä hengessä alusta asti. Seurassa oli erittäin positiivinen suhtautuminen uuteen työhöni Palloliitossa”, Uotinen kiitti Palloliiton nettisivuilla.

Uotinen työskenteli vuonna 2008 Palloliiton silloisen Vaasan piirin valmentajana. Sen jälkeen hän on tehnyt uraa päävalmentajana ja valmennuspäällikkönä. Jazzissa hän työskenteli kahteen eri otteeseen.

Palloliiton aluevalmentajien joukossa on vahvasti porilaista väriä. Porin kasvateista Samu Koski jatkaa eteläisen ja Teemu Eskola läntisen alueen aluevalmentajana.

Uotinenkin on jo mukana helmikuussa alle 15-vuotiaiden poikien vuoden ensimmäisellä maajoukkueleirillä.

Satakuntalaisnuorista maajoukkueleirille kutsuttiin FC Jazzin Eeli Kiiskilä, Tomi Väkiparta ja Emil Väre sekä Pallo-Iirojen Miska Laaksonen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut