Markkanen jälleen piste­rohmuna – ”hän oli sensaatio­mainen, mikä alkaa olla tavallista”

Markkanen kirjasi viidennessä perättäisessä ottelussa tupla-tuplan.

Utah Jazz käytti Lauri Markkasta maanantain pelissä sentterin paikalla.

24.1. 7:43

Koripallon NBA:ssa Utah Jazz on voittanut Charlotte Hornetsin pistein 120–102. Utah palasi voittojen tielle hävittyään edellisen ottelunsa viikonloppuna Brooklyn Netsille.

Utahin ykkösnimi oli jälleen suomalaispelaaja Lauri Markkanen, joka heitti ottelussa 25 pistettä. Lisäksi suomalainen rohmusi 11 levypalloa, joista kaikki puolustuspäästä.

NBA-sivuston otteluraportissa kehuttiin Markkasta sanoen, että ”hän oli sensaatiomainen, mikä alkaa olla tavallista”.

Markkanen kirjasi viidennen perättäisen tupla-tuplansa eli hän heitti kaksinumeroisen määrän koreja ja otti kaksinumeroisen määrän levypalloja. Markkanen osui 8/14 kertaa kahden pisteen heitoistaan, neljä kertaa kahdeksasta kolmen pisteen heitostaan ja viisi kertaa kuudesta vapaaheitostaan.

Samalla Markkanen teki jälleen henkilökohtaisen ennätyksen, kun hän pelasi kuudennentoista perättäisen ottelun, jossa hän teki vähintään 20 pistettä.

Jazz käytti tällä kertaa Markkasta paljon sentterinä. Jazz oli pakotettu siihen, kun vaihtoehtoja ei oikein ollut Kelly Olynykin poissaollessa.

NBA-sivuston otteluraportin mukaan Markkasella ei ollut ongelmia Charlotten isojen pelaajien kanssa.

Utah on nyt voittanut tasan puolet tällä kaudella pelaamistaan 50 ottelusta. Joukkue taistelee kiivaasti pudotuspelipaikasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut