Porilaisjunioreille kolme SM-mitalia – Roosa Joutsi on ollut ikäluokkansa paras vuodesta 2018

Roosa Joutsi (keskellä) otti alle 19-vuotiaiden SM-kullan toisen kerran peräkkäin. Jane Kotila (vas.) oli kolmas ja Viivi Paksu toinen. SM-kullan Paksu otti alle 17-vuotiaiden sarjasta.

16.1. 20:09

Porilainen Squash-Nallet oli hyvin esillä Mikkelissä viikonloppuna järjestetyissä juniorien SM-kisoissa. Mukaan lähti yksi SM-kulta ja yksi -hopea.

Roosa Joutsi jatkoi mitaliputkeaan, kun hän voitti alle 19-vuotiaiden tyttöjen sarjassa toisen peräkkäisen Suomen mestaruutensa. Porilainen on ollut ikäluokkansa paras pelaaja vuodesta 2018.

Joutsi taisteli SM-kullan viidennen erän jatkopalloilla ESRC:n Jane Kotilaa vastaan. Sitkeä taistelu ja ripaus onnea siivittävät hänet voittoon.

Iida Stengård kirkasti alle 17-vuotiaiden tyttöjen sarjassa viime vuoden pronssin hopeaksi. Mestaruuden napannutta Mikkelin Viivi Paksua hän pystyi haastamaan vain hetkittäin.

Severi Stengård teki saman tempun kuin serkkunsa Iida, eli pronssi kirkastui hopeaksi. Hän pelasi alle 15-vuotiaiden poikien sarjassa. Myös Severi Stengårdille mestari oli aivan liian kova, kun ESRC:n Raphael Orphanou pyöritti selvän voiton erin 3–0.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut