Pesäkarhut joutuu etsimään uuden pelinjohtajan? Porilaiset mestaruuteen johtanutta Pokelaa viedään miesten Superpesikseen

ElmoTV:n mukaan Hyvinkään Tahko on jo kiinnittänyt Jarkko Pokelan tulevaksi pelinjohtajakseen. Pokelan sopimus Pesäkarhujen kanssa päättyy ensi syksynä.

Jarkko Pokela on vielä ensi kaudella Pesäkarhujen pelinjohtaja.

13.1. 11:23

Pori

Pesäkarhujen pelinjohtajan Jarkko Pokelan sopimus porilaisseuran kanssa päättyy tulevan kauden jälkeen.

ElmoTV:n mukaan jo nyt on selvää, että Pesäkarhut joutuu etsimään Pokelalle seuraajaa. ElmoTV kertoo pelinjohtajien heikosta arvostusta käsittelevässä artikkelissaan, että Pokela siirtyy tulevan kauden jälkeen Porista Hyvinkään Tahkoon.

”Myös siinä, että Sotkamon Jymy on naarannut jo nyt vuoden 2024 pelinjohtajaksi Iiro Haimin ja Hyvinkään Tahko Jarkko Pokelan, on iso positiivinen viesti. Ideaalinen aika palkata pelinjohtaja ei ole kauden jälkeen, vaan mielellään edellisenä syksynä – tai jopa sitä edellisenä syksynä, kuten Haimin ja Pokelan kohdalla”, ElmoTV kirjoittaa.

ElmoTV kirjoittaa artikkelissaan nimenomaan miesten joukkueiden pelinjohtajista, joten samalla Pokela on siirtymässä naisten Superista miesten pääsarjaan.

Pokela, 38, aloittaa Pesäkarhuissa kolmannen kautensa. Hän tuli Poriin alun perin 1+2-vuotisella sopimuksella. Pesäkarhujen lisäksi Pokela on voittanut mestaruuden Manse PP:n pelinjohtajana.

Pesäkarhujen pelikausi alkaa lauantaina Porissa pelattavasta Tammi Cupista. Satakunnan Kansa näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä.

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut