Viro jatkoi voittosarjaansa Huuhkajia vastaan – Martin Miller laukoi voittomaalin

Suomi ei saanut yhtään laukausta maalia kohti talvileirin maaottelussa Viroa vastaan, ja Viro teki toisen jakson lopussa voittomaalin.

Viron Martin Miller teki harjoitusottelun ainoan maalin. Kuva vuodelta 2020.

12.1. 20:55

Viron jalkapallomaajoukkue otti kolmannen perättäisen voittonsa Suomesta, kun maat kohtasivat Portugalin Algarvessa talvileirin maaottelussa. Suomen saldoksi talvileiriltä jäivät 0–2-tappio Ruotsille ja 0–1-tappio Virolle.

Torstain ottelun voittomaali tuli 85. minuutilla Viron kulman jälkitilanteesta. Huuhkajien toppari Diogo Tomas ei saanut purettua palloa rangaistusalueelta, ja sen jälkeen Martin Miller pääsi laukomaan pallon Viljami Sinisalon vartioimaan maaliin. Millerin laukaus otti ilkeän kimmokkeen jonkun suomalaispuolustajan jalasta, mikä vaikeutti Sinisalon torjuntayritystä.

Heti Viron maalin jälkeen Suomen vaihtopelaajalla Agon Sadiku pääsi laukomaan, mutta yritys suuntautui ohi maalin.

Suurin osa Suomen maalipaikoista tuli avausjaksolla. Avausjakson puolessavälissä Suomi sai luotua ensimmäisen pidemmän painejakson Viron puolustuspäätyyn, ja Huuhkajien hyökkääjän Anthony Olusanyan laukaus kimposi puolustajasta kulmaksi.

Puolen tunnin kohdalla hyökkääjä Saku Ylätuvalla oli tilaisuus antaa ratkaisusyöttö maalipaikkaan, mutta syöttö päätyi Viron maalivahdin Marko Meeritsin näppeihin.

Olusanyalla oli avausjakson lopussa toinenkin yritys tehdä maali, mutta sillä kertaa hänen laukauksensa blokattiin.

Suomi laukoi seitsemän kertaa, mutta yksikään laukauksista ei suuntautunut maalia kohti. Viro sai kolmesta laukauksestaan kaksi maalia kohti.

Ruotsia vastaan Huuhkajien joukkueessa debytoi seitsemän pelaajaa, ja torstaina kuusi pelaajaa pelasi ensimmäisen A-maaottelunsa. Viroa vastaan A-maajoukkuedebyyttinsä tekivät maalivahti Viljami Sinisalo, topparit Robin Tihi ja Ville Koski, laitapakki Noah Pallas sekä keskikenttäpelaajat Matti Peltola ja Jaakko Oksanen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut