Ristomatti Hakola julkaisi ”seuranhakuilmoituksen” tositarkoituksella

Kun tärkeä kilpailu peruuntui, Ristomatti Hakola etsii hauskalla ilmoituksella itselleen kaveria harjoituskilpailuun.

Ristomatti Hakola kilpaili viime vuoden helmikuussa Helsingin olympiastadionilla.

11.1. 14:48

Jämin Jänteen maajoukkuehiihtäjä Ristomatti Hakola julkaisi keskiviikkona Instagramissa hauskan ”seuranhakuilmoituksen”, jossa oli kuitenkin vakava pohjavire.

Hakola etsii itselleen vastustajaa Vuokatissa tapahtuvaan harjoituskilpailuun.

”Tumma ja tulinen pertsan erikoismies etsii tositarkoituksella Vuokatista viikonlopulle primääristi miesseuraa. Seuralaiselta toivon FIS-lisenssiä ja syönnillään olevaa monoa. Tarjolla on aktiviteetti, josta ei hikeä ja työntöä puutu – siis harjoituskilpailu”, Hakola kirjoittaa.

Hakolan mukaan kisamuoto, -matka ja hiihtotapa voidaan sopia. Palkinnoksi on luvassa ”lounas, keittolounas tai lämmintä kättä”.

Hakolan ilmoitus keräsi nopeasti useita yhtä hauskoja vastauksia. Yhden niistä esitti maajoukkuekollega ja pitkäaikainen kaveri Perttu Hyvärinen.

”Kiinnost. Pref more: Skate. Loc: Northern Savo. No vanilla. Send photo DM. T: Pera 31wee”, Hyvärinen kirjoitti.

Tällä kaudella Hakola on osallistunut vasta kahteen viralliseen kilpailuun terveysongelmien takia rikkinäiseksi jääneen harjoituskauden jäljiltä. Niistä ensimmäinen oli Suomen cupin viesti marraskuun alussa ja toinen kansallinen kisa joulukuussa Ristijärvellä. Siellä tuli ylivoimainen voitto.

Kankaanpään kasvatin piti kilpailla viime viikonloppuna Rovaniemellä Skandinavia-cupissa, mutta ne kisat peruttiin hyvissä ajoin sääennusteisiin tulleen liian kovan pakkasen takia.

”Sitä myöden meikäläisen kalenteriin jo kauan aikaa sitten huutomerkillä merkitty kisakauden käynnistys jäi vielä odottamaan”, Hakola kirjoitti aiemmin Instagramissa.

Hakola olisi ollut halukas lähtemään ensi viikonloppuna Ruotsin Faluniin Skandinavia-cupin kilpailuun.

”Faluniin meiltä ei lähde huoltoa, eikä yhden miehen orkesterilla niissä karkeloissa tee mitään. Seuraava startti siis Tampereen SM-kisoissa”, Hakola kirjoitti ja kertoi korjailevansa siihen asti joulun tienoilla tulleen flunssan jälkiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut