Cristiano Ronaldon parisuhde on Saudi-Arabian lakien vastainen, mutta sitä katsotaan läpi sormien

Cristiano Ronaldo ei ole naimisissa puolisonsa kanssa.

Al-Nassrin uusi tähti Cristiano Ronaldo ja hänen puolisonsa Georgina Rodriguez pelaajan esittelytilaisuudesta Riadissa 3. tammikuuta.

9.1. 21:09

Supertähti Cristiano Ronaldo, 37, näyttää saavan erityisvapauden uudessa asuinmaassaan Saudi-Arabiassa. Al-Nassriin siirtynyt pelaaja asuu yhdessä puolisonsa Georgina Rodriguezin kanssa, mutta he eivät ole naimisissa.

Saudi-Arabian lakien mukaan naimattomat eivät saa asua maassa yhdessä – edes hotellissa.

Uutistoimisto EFE:tä lainannut Expressen kertoo, että Ronaldon asumisjärjestelyiden hyväksyminen silti onnistuu.

”Poliisi ei enää tutki tai nosta syytteitä ulkomaalaisille, jotka asuvat ja työskentelevät Saudi-Arabiassa”, nimettömänä pysytellyt lakimies kertoi EFE:lle.

Uutistoimisto alleviivasi, ettei vastaava sormien läpi katsominen koske Saudi-Arabian omia kansalaisia.

Rodriguez nähtiin Riadissa 3. tammikuuta tilaisuudessa, jossa Ronaldo esiteltiin saudimedialle ja Al-Nassrin faneille.

Rodriguezin pysyvä muuttonsa maahan on vielä varmistamatta, koska hänen täytyy saada viisumi. Asia lienee muodollisuus, sillä Al-Nassrilla on valtuuksia sellaisen järjestämisessä. Toinen mahdollisuus olisi turistiviisumi.

Ronaldo ja Rodriguez tapasivat toisensa vuonna 2016. He perustivat myöhemmin perheen. Heillä on takanaan tapahtumarikas ja hyvin raskas vuosi.

Rodriguez, 28, synnytti huhtikuussa 2022 kaksoset, mutta toinen lapsista kuoli.

Portugalilaistähden ura Manchester Unitedissa ei kulkenut elokuussa alkaneella kaudella toivotusti, ja pelaaja antoi marraskuussa mediapersoona Piers Morganille haastattelun, jossa puhui kriittisesti työnantajastaan.

Asiasta nousi valtava kohu. ManU ja Ronaldo purkivat sopimuksensa 22. marraskuuta. Portugalaisen sopimus Al-Nassrin kanssa julkistettiin joulukuun lopussa.

Hänen sopimuksensa Al-Nassrin kanssa on 2,5-vuotinen ja takaa pelaajalle mediatietojen mukaan jopa 200 miljoonan dollarin eli nykykurssilla reilun 187 miljonaan euron vuosiansiot.

Ronaldo on valittu maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi viidesti – viimeksi 2017. Hänestä tuli viime marraskuussa historian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa viisissä eri MM-kisoissa. Ronaldon ja Portugalin taival kisoissa kuitenkin katkesi puolivälierissä Marokkoa vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut