Vuosi sitten FC Jazz ei jatkanut porilaispuolustajan sopimusta – nyt hän palaa MuSasta takaisin punapaitoihin: ”Meillä jäivät silloin asiat kesken”

Jussi Lemiosta Jazzin toinen värväys MuSasta.

Jussi Lemio uskoo tuovansa Jazzin pukukoppiin huumoria ja johtajuuttakin.

31.12.2022 15:31

Pori

Torstaina FC Jazz vahvisti hankkineensa maalivahti Rasmus Simulan Kolmoseen pudonneesta MuSasta. Lauantaina seura julkaisi seuraavan hankintansa naapuriseurasta: Jussi Lemio palaa Jazzin riveihin.

Lemio, 23, ei mahtunut vuosi sitten Jazzin ja silloisen päävalmentajan Jani Uotisen suunnitelmiin. Niinpä hän meni näytille MuSaan, josta hän sai myös sopimuksen.

"Palaan FC Jazziin hyvillä mielillä. Viimeksi pelatessani seurassa olimme sarjamme kolmansia ja minusta tuntuu, että meillä jäivät silloin asiat kesken”, Lemio totesi seuran tiedotteessa.

Kausi 2023 on Lemiolle jo kuudes Kakkosessa. Pihlavan Työväen Urheilijoiden kasvatti nousi Jazzin edustusjoukkueeseen 19-vuotiaana kaudella 2018.

”FC Jazz saa pukukoppiinsa erittäin motivoituneen pelaajan. Tommi Pikkaraisen kanssa keskusteluissa oli selkeää, että seuran tavoite on vain ja ainoastaan pelata noususta. Puheiden lisäksi joukkueen arki tukee tätä väitettä ja saamme varmasti laadukkaan joukkueen kokoon. Minusta tuntui myös, että olemme Tommin kanssa samaa mieltä asioista ja kehityskohteista. Hänellä oli iso rooli sopimusta tehdessäni”, Lemio taustoitti Jazzin tiedotteessa.

”Koen tuovani pukukoppiin huumoria ja positiivista menoa, mutta myös tarpeen tullen johtajuutta. Tykkään kentällä pelata pallolla ja koen sen vahvuudekseni. Tarvittaessa pystyn ohjaamaan joukkueen pelaamista äänelläni kentänkin puolella, niin harjoituksissa kuin peleissäkin.”

MuSasta siirtyvien Lemion ja Simulan lisäksi Jazz on värvännyt paluumuuttajan myös Toejoen Veikoista. Sieltä joukkueeseen liittyy Waltteri Riihimäki. Lisäksi Jazzin oma kasvatti, 16-vuotias Alex Luhtanen on tehnyt seuran kanssa sopimuksen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut