Tottenham-valmentaja vihjasi lepuuttavansa kaikkia MM-tähtiään – niin ei kuitenkaan käynyt

Valioliigan perinteisellä tapaninpäivän kierroksella nähdään seitsemän ottelua.

Tottenham Hotspurin Pierre-Emile Höjbjerg ja Harry Kane valmistatutuivat tapaninpäivän otteluun.

26.12.2022 14:47

Lontoo

Jalkapallon Englannin Valioliiga palaa tänään MM-lopputurnauksen tuomalta pitkältä tauolta, kun perinteisellä tapaninpäivän kierroksella nähdään seitsemän ottelua. Edellisen kerran liigaa pelattiin 13. marraskuuta, ja ensimmäisenä kentille palaavat Brentford ja Tottenham kello 14.30 Suomen aikaa alkaneessa pelissä.

Tottenhamin joukkueesta Qatarin MM-turnauksessa oli mukana 12 pelaajaa, ja valmentaja Antonio Conte vihjasi, että Brentfordia vastaan ei MM-miehiä nähdä.

”Toisaalta olen iloinen siitä, että Tottenhamista oli 12 pelaajaa MM-kisoissa. Se merkitsee, että olemme oikealla tiellä. Mutta kun tuollaisessa turnauksessa on niin monta pelaajaasi, tilanne ei ole helppo fyysisen kunnon suhteen. Ne pelaajat, jotka eivät pelanneet MM-kisoissa ja joiden kanssa teimme töitä neljä viikkoa (tauon aikana), he ovat nyt hyvässä fyysisessä iskussa”, Conte sanaili BBC:lle.

”Olemme työstäneet heidän kanssaan myös taktisia asioita. He ovat nyt tasolla, joka on parempi kuin MM-kisat loppuun vieneillä pelaajilla”, Conte lisäsi vielä.

Valmentajan puheet jäivät kuitenkin ainakin osaltaan puheiksi. Tottenhamin avauksessa ovat niin Englannin kärkihyökkääjä Harry Kane, Etelä-Korean tähti Son Heung-min, MM-pronssijoukkue Kroatian Ivan Perisic kuin myös Tanskan Pierre-Emile Höjbjerg. Lepoa saavat MM-finaalin hävinneen Ranskan maalivahti Hugo Lloris ja MM-voittaja Argentiinan puolustaja Cristian Romero. He pelasivat MM-loppuottelun kahdeksan päivää sitten.

Valioliigassa pelataan tänään myös ottelut Crystal Palace–Fulham, Everton–Wolverhampton, Leicester–Newcastle, Southampton–Brighton, Aston Villa–Liverpool ja Arsenal–West Ham.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut