Lehti: Cristiano Ronaldon sopimus julkaistaan lähitunteina

Espanjalaislehti Marcan mukaan Cristiano Ronaldon sopimus Saudi-Arabiaan on varmistunut.

Cristiano Ronaldon MM-turnaus päättyi puolivälieriin.

22.12.2022 18:47

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon siirto Saudi-Arabian pääsarjaseuraan Al-Nassriin on varmistunut. Näin väittää espanjalaislehti Marca.

Marcan mukaan Ronaldon sopimus saudiseuran kanssa julkaistaan joko tänään torstaina tai tulevina päivinä. Sopimus on voimassa vuoteen 2030 ja Ronaldon kausiansiot saattaisivat nousta jopa 200 miljoonaan euroon, espanjalaislehti kertoo.

Ronaldo, 37, edustaisi seuraa pelaajana ensimmäiset kaksi ja puoli vuotta. Loppusopimuksensa ajan portugalilainen toimisi Saudi-Arabian lähettiläänä.

Saudi-Arabia on vahva ehdokas vuoden 2030 miesten MM-kisojen isännäksi. Ronaldon julkisuusarvon katsotaan edistävän ristiriitojen sävyttämää hanketta.

Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa kotiottelunsa pelaava Al-Nassr on yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen saudiliigan kärjessä.

Vaikka Ronaldosta tulee Al-Nassr-sopimuksen ansioista maailman parhaiten palkattu urheilija, siirtoa ei voi pitää urheilullisesti kovin kutkuttavana.

Pienen tarinan kertoo sekin, että Al-Nassrin kotipeleissä on käynyt tällä kaudella Transfermarktin mukaan keskimäärin 15 393 katsojaa. Ronaldon edellisen seuran Manchester Unitedin katsojakeskiarvo ollut tänä syksynä 74 184.

Ronaldo on edustanut aikuisurallaan Unitedin lisäksi, portugalilaista Sportingia, Real Madridia ja Juventusta. Hän on Mestarien liigan kautta aikain paras maalintekijä 140 osumallaan.

Ronaldo ja Manchester United purkivat sopimuksensa marraskuussa, kun portugalilaistähti oli arvostellut tiukasti seuran johtoa ja entisiä pelikavereitaan. Hän jäi syksyllä vähälle vastuulle brittiseurassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut