Lionel Messin juhlasuunnitelma herättää närää: Maailmanmestari haluaa viedä pokaalin ranskalaisten nähtäväksi

Messi aikoo mediatietojen mukaan tuoda pokaalin Pariisiin näytille, vaikka Ranska hävisi MM-finaalin. Hän on jatkamassa uraansa Paris Saint-Germainin riveissä myös ensi kaudella, kertoo Le Parisien.

Lionel Messi pelasi loistavat MM-kisat Argentiinan paidassa.

22.12.2022 12:47

Argentiinan jalkapallon maailmanmestaruuteen johdattaneen tähtipelaajan Lionel Messin lähiaikojen juhlasuunnitelmat herättävät kummastusta.

Jalkapalloon keskittynyt verkkosivusto Goal.com uutisoi, että Messi aikoo viedä MM-pokaalin näytille Pariisiin.

Goalin mukaan suunnitelmaan suhtaudutaan seurassa suurella varauksella. Argentiina voitti MM-finaalissa värikkäiden vaiheiden jälkeen Ranskan, ja seurassa epäillään, otettaisiinko pokaali vastaan kovinkaan suurella ilolla maan pääkaupungissa.

Pokaalia olisi tarkoitus esitellä Strasbourgia vastaan pelattavan kotiottelun yhteydessä joulun jälkeen.

Loppuottelussa hävinneen Ranskan suurin tähti oli vieläpä Messin PSG-seurakaveri Kylian Mbappé.

Mbappé on itsekin maailmanmestari, kun Ranska voitti MM-kisat vuonna 2018. Hän antoi vahvat näytöt omasta osaamisestaan, kun hän teki kaikki kolme Ranskan maalia varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla sekä osui rangaistuspotkukilpailussakin.

Mbappé on jo palannut PSG:n harjoituksiin. Useat mediat uutisoivat hänen paluustaan harjoituksiin keskiviikkona.

Messi on tuoreimpien tietojen mukaan jatkamassa uraansa Paris Saint-Germainin riveissä myös ensi kaudella. Messin jatkosta uutisoi Le Parisien -lehti verkkosivuillaan.

Lehden mukaan Messi, 35, pääsi yhteisymmärrykseen PSG:n kanssa Qatarissa pelattujen MM-kisojen aikana.

Sopimus on tarkoitus allekirjoittaa, kun hyökkääjä palaa Pariisiin MM-kulta­juhlallisuuksien jälkeen. Argentiinan joukkue matkusti Qatarista kotimaahansa juhlimaan.

Huhuissa Messiä on viety jatkamaan uraansa Yhdysvaltoihin MLS-sarjaan. The Times uutisoi MM-kisojen alkupuolella, että sopimus Inter Miamiin olisi viimeistelyä vaille valmis. Messin joukoista uutinen tyrmättiin nopeasti.

Messi siirtyi Pariisiin vuonna 2021 kaksivuotisella sopimuksella, joka on nyt umpeutumassa.

PSG:n qatarilainen puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi sanoi MM-kisojen aikaan Skylle, että Messi on Pariisissa tyytyväinen ja vahvisti suunnitelmat keskustella jatkosta.

”Hän on hyvin onnellinen, sen voi nähdä maajoukkueessa. Jos pelaaja ei ole onnellinen, hänen esityksensä ei ole hyvä maajoukkueessa. Hän on ollut fantastinen tällä kaudella meidän peleissämme, hän tekee ja syöttää paljon maaleja sekä maajoukkueessa että seurassa”, al-Khelaifi sanoi.

Messi on tehnyt PSG:lle tällä kaudella 12 maalia ja antanut 14 maaliin johtanutta syöttöä. MM-kisoissa Messi valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut