Joona Rajala tuplasi maalisaldonsa – Kuuden osuman mies johdatti Narukerän selvään voittoon: ”Aika suvereeni esitys”

Narukerä jatkaa ilman tappioita. Rajala nousi maalipörssissä kolmanneksi.

Joona Rajala pääsi tuulettamaan Varkaudessa kuudesti.

18.12.2022 17:38

Narukerän Joona Rajala oli tehnyt ennen sunnuntaita kuusi maalia tämän kauden Bandyliigassa. Pari tuntia Varkaudessa WP 35:n vieraana nosti Rajalan kauden maalisladon 12:een.

Kuuden osuman Rajala johdatti Narukerän selvään 8–2 (4–2)-vierasvoittoon. Tasoero tuli selväksi, kun kahtia jakautuneen sarjan ala- ja yläkerran joukkueet kohtasivat. ’

Lauantaina Narukerä jäi Lappeenrannassa 2–2-tasapeliin. Sen jälkeen joukkue piti palaverin, jossa puheenaiheena oli oman pelisysteemin toteuttaminen.

”Nyt olikin paljon hyviä kuvioita. Pelasimme rauhassa ja pääsimme luomaan paljon tilanteita. Aika suvereeni esitys”, Rajala totesi Narukerän Facebook-sivuilla.

Kerän toinen tehomies oli 1+3 kasannut Eero Paavola. Yhden maalin porilaisille teki Kristian Paukkonen.

Kuuden maalin päivä nosti Rajalan Bandyliigan maalintekijätilastossa kolmanneksi. Edellä ovat vain Kampparien maalitykit Rasmus Kettunen ja Santeri Laitinen, joilla molemmilla on 14 osumaa.

Narukerä jatkaa Bandyliigan ainoana tappiottomana joukkueena. Se on sarjassa kolmantena, mutta joukkue on myös pelannut vähemmän kuin kärkikaksikko Kampperit ja Akilles.

Neljän voiton ja kolmen tasapelin porilaisjoukkue pelaa vielä yhden ottelun ennen joulua. HIFK saapuu keskiviikkona Poriin Narukerän vieraaksi. Ottelu alkaa kello 19. Satakunnan Kansa näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut