Sairastumisten kiusaaman Ranskan huolet helpottumassa? Koko joukkue treenasi MM-finaalin aattona

Ranska tähyää ensimmäiseksi maailmanmestaruutensa uusivaksi maajoukkueeksi 60 vuoteen.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps vakuutti ainakin itse olevansa kunnossa.

17.12.2022 18:05

Doha

Pelaajien terveystilanne on huolettanut Ranskan jalkapallomaajoukkueessa viime päivinä, mutta MM-finaalin aattona valmentaja Didier Deschamps sai kuitenkin koko porukkansa harjoituskentälle. Hallitseva maailmanmestari kohtaa Qatarin MM-kisat huipentavassa loppuottelussa sunnuntaina Argentiinan.

Ranskan joukkueessa on flunssan oireita tuottavaa virussairautta, joka piti Raphael Varanen, Ibrahima Konaten ja Kingsley Comanin pois perjantain harjoituksista. Aiemmin turnauksessa sairastuneet Adrien Rabiot ja Dayot Upamecano huilasivat keskiviikon välierän, mutta palasivat perjantaina harjoituksiin. Lauantaina harjoituksissa Dohassa huhkivat jo kaikki 24 pelaajaa.

Deschamps vakuutti treenejä ennen, että joukkue on tehnyt toimia estääkseen virusta leviämästä.

”Yritämme varautua niin hyvin kuin mahdollista. Tietysti olisi parempi, jos tällaista tilannetta ei olisi, mutta lääkintähenkilökuntamme kanssa hoidamme asiaa niin hyvin kuin mahdollista”, Deschamps painotti.

”Minä olen kunnossa. Mitä pelaajiin tulee, lähdin niin aikaisin aamulla, että he olivat kaikki nukkumassa”, lauantaina aamupäivällä paikallista aikaa medialle puhunut valmentaja jatkoi.

Ranska tähyää ensimmäiseksi maailmanmestaruutensa uusivaksi maajoukkueeksi 60 vuoteen. Brasilia voitti toisen peräkkäisen miesten MM-kultansa vuonna 1962 Chilessä. Neljä vuotta aiemmin Ruotsissa joukkue oli myös mestari.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut