Narukerän viime kauden pelaaja syötti tasoituksen lisäajalla – porilaiset edelleen tappioitta tällä kaudella: ”Haemme jo nyt asetelmia kevääseen”

Porilaisten kuudesta pelistä kolme on päättynyt voittoon ja kolme tasapeliin.

Ville Aaltonen teki Narukerän toisen maalin lauantaina Lappeenrannassa.

17.12.2022 17:27

Kaksi pistettä jäi erittäin lähelle.

Narukerä jatkaa tämän kauden Bandyliigassa ilman tappioita, mutta käsissä ollut voitto vaihtui talven kolmanneksi tasapeliksi.

Tasoitusmaali nähtiin toisen jakson kolmannella lisäminuutilla, kun viime kaudella Kerän vahvuudessa pelannut Tuomas Antikainen syötti Niklas Valtaselle mahdollisuuden pelin toiseen osumaan.

”Tulos on aika lailla oikeutettu, sillä lopussa meillä oli vaikeaa jonkin aikaa. Pieni pettymys on kuitenkin siitä, että peli päättyi vastustajan maaliin. Annoimme sen vähän itse, mutta näissä hetkissä on opittava siitä, ettei turhaan haeta kolmatta maalia, kun 2–1-tuloskin riittäisi”, päävalmentaja Tuomas Erkkilä arvioi.

Porissa kiusaamiskohun keskelle joutunut ja pelaajauransa jatkoakin miettinyt Antikainen siirtyi täksi kaudeksi Narukerästä Veiterään.

Pisteet jaettiin 2–2 (0–1) -lukemin.

Tälläkin kaudella pistepörssin kärkisijoja hamuava Eero Paavola oli Kerän tehokkain pelaaja. Hän teki porilaisten ensimmäisen maalin avausjaksolla ja syötti toisella jaksolla kapteeni Ville Aaltosen maalintekoon.

”Peli- ja harjoituskuormamme on ollut kova, ja lisäksi olemme kauden ensimmäisellä kolmanneksella kohdanneet enimmäkseen kärkijoukkueita. Haemme jo nyt asetelmia kevääseen, jotta jaksamme ratkaisupeleissä.”

Narukerän viikonlopun kiertue jatkuu sunnuntaina Varkaudessa WP-35:n vieraana. Ottelu alkaa kello 14.

”Uusi peli tulee nopeasti. Meillä on ollut flunssa-aaltoa joukkueessa. Pari kaveria on ollut sivussa ja takaisin tulleista huomaa, että pelin lopussa alkaa vähän painaa. Täytyy katsoa, pitääkö tehdä muutoksia sunnuntain otteluun.”

Tuomas Antikainen vaihtoi Porin tekojääradan maisemat Lappeenrannan Veiterän vahvuuteen.

Juttua muokattu 17.12.2022 kello 17.52: Otsikkoa ja leipätekstiä muokattu, lisätty päävalmentaja Tuomas Erkkilän kommentit.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut