Hurjia väitteitä kulisseista – Ranskan supertähti raivoissaan päävalmentajan käytöksestä

Karim Benzemaa ei nähdä sunnuntain finaalissa, uutisoi espanjalainen Libertad Digital.

Karim Benzema aiheuttaa kuohuntaa, vaikka ei ole Ranskan MM-joukkueen matkassa Qatarissa-.

16.12.2022 17:15

Hallitseva Ballon d'Or -voittaja Karim Benzema ja Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps ovat riitautuneet, väittää espanjalaissivusto Libertad Digital.

Benzema, 34, putosi Ranskan MM-ryhmästä viime hetkillä lihasvamman takia. Espanjalaissivun tietojen mukaan hyökkääjän vamma ei oikeasti ollut niin paha, että ryhmästä tiputtaminen olisi ollut tarpeellista.

Benzeman kerrotaan tunteneen MM-leirityksen ensimmäisenä päivänä kireyttä lihaksissaan. Deschamps oli pian tämän jälkeen lähestynyt tähtihyökkääjä ja Libertad Digitalin mukaan sanonut hänelle, että ”onpa sääli Karim, että sinun pitää lähteä”.

Ja Benzema lähti. Ranskalainen palasi Qatarista Real Madridin harjoituskeskukseen Vadebebasiin, jossa lääkärit ja fysioterapeutit hoitivat hänen reittään kolmen päivän ajan. Benzema tunsi olevansa täydessä kunnossa, mutta Deschamps ei ottanut tähteensä yhteyttä kutsuakseen hänet takaisin Qatariin.

Myös Real Madrid on tiedottanut, ettei Benzema kärsi enää mistään vammasta.

Benzemasta onkin espanjalaissivun lähteiden mukaan tuntunut siltä, ettei Deschamps yksinkertaisesti halua häntä MM-joukkueeseen.

Didier Deschamps on valmentanut Ranskaa vuodesta 2012 lähtien.

Vyyhti sai uusia kierroksia torstaina, kun Mundo Deportivo uutisoi, että Benzema saattaisi suunnata Qatariin sunnuntain finaaliin mennessä. Päävalmentaja Deschamps ei korvannut Benzemaa kokoonpanossa toisella pelaajalla, joten Benzema on sääntöjen mukaan pelikelpoinen sunnuntaina.

Deschampsilta kysyttiin Benzemasta keskiviikon välierän jälkeen, mutta hän kieltäytyi vastaamasta kysymykseen.

Deschampsin venkoilu toimittajien edessä on Libertad Digitalin mukaan suututtanut Benzemaa entisestään. Hän onkin päättänyt, ettei aio missään tapauksessa liittyä joukkueeseen ennen sunnuntain loppuottelua.

Benzema oli kentällä torstaina, kun Real Madrid pelasi harjoitusottelun Leganesia vastaan.

Benzema ei ollut mukana Ranskan MM-kultajoukkueessa 2018.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut