Paluu kotiin: Timo Riihentupa aloitti Satakunnan Kansan urheilutoimittajana – ”Hienoa, että voin jälleen kertoa näitä tarinoita maakunnan ykköslehdessä”

Timo Riihentupa, 32, aloitti maanantaina Satakunnan Kansan urheilutoimittajana. Hän on lukijoille ja kuuntelijoillekin tuttu tekijä jo entuudestaan.

15.12.2022 11:08

Urheilulehdessä viime vuosina alan huipputekijäksi profiloitunut Timo Riihentupa aloitti maanantaina Satakunnan Kansan uutena urheilutoimittajana.

Riihentupa, 32, palasi tavallaan kotiin, sillä hän on Satakunnan Kansan lukijoille tuttu jo viime vuosikymmeneltä. Luvialta kotoisin oleva kirjoittaja kehittyi Satakunnan Kansan urheilutoimituksen avustajana ja määräaikaisissa pesteissä vuosina 2012–2017.

Turun yliopiston Porin-yksiköstä filosofian maisteriksi valmistunut Riihentupa on toki lähtönsä jälkeenkin kirjoittanut Satakunnan Kansan joitakin artikkeleita. Lisäksi häntä on kuultu alusta asti, eli syksystä 2018, Satakunnan Kansan Kurvi ulvoo -podcastin vakioäänenä.

Viime vuosina Riihentupa on siis kirjoittanut freelancerina Urheilulehteen feature-tyylisiä tekstejä ja tehnyt tutkivaa journalismia. Hän on myös toiminut viestintäalan yrittäjänä.

”Parhaat artikkelini Urheilulehdessä liittyivät tiiviisti Poriin, eikä ihme. Pori on intohimoinen ja hienolla historialla varustettu urheilukaupunki, jossa on loputon määrä tarinoita kerrottavana.”

”Hienoa, että voin jälleen kertoa näitä tarinoita maakunnan ykköslehdessä”, Riihentupa totesi innostuneena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut