Valmentaja pani mietintämyssyn päähänsä ja pelaajat ulos verryttelemään voitosta huolimatta

Yhden erän näytös riitti Karhuille voittoon. Valmentaja Jani Rajalaa otteet eivät tyydyttäneet.

Eero Vanhatalo teki Karhuille kaksi maalia. Sunnuntaina hän kohtaa veljensä Antin joukkueen SaiPan.

3.12.2022 21:26

Ensimmäisessä erässä tappio, toisessa murskaavaa ylivoimaa ja kolmannessa taas peli tiukaksi.

Karhujen vuoristoratamaiset otteet salibandyn Divarissa jatkuivat vieraspelissä Sipoossa. Toisen erän ryhti ja pelaaminen riittivät kuitenkin 6–5 (1–2, 5–0, 0–3)-voittoon ÅIF:aa vastaan.

”Voitosta huolimatta minulla on mietintämyssy päässä. Kun olemme parhaimmillamme, meitä ei tässä sarjassa moni joukkue pysty haastamaan. Kun peli ei kulje, olemme vaikeuksissa kaikkien kanssa”, Karhujen valmentaja Jani Rajala mietti ailahtelua.

”Vaikka voitimme, pelaajat tekivät loppuverryttelyn ulkona. Kertokoon se oleellisen.”

Vaatimattoman avauserän jälkeen Rajala herätteli joukkuettaan pukukopissa.

”Vähän kun jumpataan ja ääntä korotetaan, pelivalmius löytyy. Toisessa erässä esitimmekin sitä laadukasta peliä, mitä tämä joukkue osaa.”

Karhujen tehokkain Sipoossa oli kahdesti viimeistellyt Eero Vanhatalo. Janne Kuusiluoto ja Tomi Jerkku tehoilivat molemmat 1+1, Niko Pulli ja Konsta Aro tekivät maalin mieheen. Valmentaja Rajala antoi kehut maalivahti Ville Laxille, joka lopulta piti huolen siitä, ettei ÅIF päässyt tasoihin.

Karhut on vain pisteen päässä sarjakärjessä olevasta raumalaisesta SalBasta. Voittoja on siis tullut hyvin, mutta pelaamisen taso ja ennen kaikkea tasaisuus eivät tyydytä Rajalaa.

Valmentajan mielestä joukkueessa on kovia ukkoja, jotka kuitenkin alisuorittavat tällä hetkellä. Hän haluaa etsiä vastauksia parempaan yhdessä joukkueen kanssa.

”Jumpata pitää edelleen ja yhteisellä tekemisellä me sen tasaisuuden löydämme.”

”Onhan meillä ollut loukkaantumisia ja flunssaa sekä kuormaa, kun moni pelaa myös 22-vuotiaiden joukkueessa. Pitää miettiä, onko myös fysiikkaharjoittelua muutettava”, Rajala pohti ja jätti mietintämyssyn päähänsä myös lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi.

Sunnuntaina Karhut kohtaa SaiPan. Joukkue yöpyy Porvoossa, josta matka jatkuu aamulla Lappeenrantaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut