Lionel Messi rikkoi yhden ennätyksen ja uskoi, että Maradonakin olisi hänen puolestaan ”superonnellinen”

Lionel Messi myönsi turhautuneensa epäonnistuneesta rankkarista mutta iloitsi joukkueen suorituksesta.

Lionel Messi epäonnistui rankkarissa Puolaa vastaan.

1.12.2022 13:53

Kun Argentiina oli varmistanut paikan jalkapallon MM-kisojen jatkopeleissä, joukkueen kapteeni Lionel Messi sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan, että Diego Maradonakin olisi ollut mielissään.

Argentiina voitti Puolan 2–0 myöhään keskiviikkona pelatussa alkulohkon viimeisessä ottelussaan.

Samalla Messistä tuli eniten MM-otteluja pelannut argentiinalainen, kun hän sai täyteen 22 MM-ottelua. Ne ovat kertyneet viidessä turnauksessa.

Aiemmin Messi oli MM-ottelujen määrässä tasoissa kaksi vuotta sitten kuolleen Maradonan kanssa.

”Kuulin tästä asiasta vasta hiljattain. On mukavaa pystyä saavuttamaan yhä tällaisia ennätyksiä. Uskon, että Diego olisi superonnellinen puolestani, sillä hän osoitti aina pitävänsä minusta ja oli aina onnellinen, kun minulla meni hyvin”, Messi sanoi AFP:n mukaan.

Messi kertoi olevansa tyytyväinen otteluun, vaikka hän epäonnistui rankkarissa, 39. kerran urallaan. Puolan maalivahti Wojciech Szczesny torjui Messin oikeaan kulmaan laukoman pallon.

”Saavutimme ensimmäisen tavoitteemme, joka oli pääsy alkulohkosta jatkoon. Olin todella turhautunut rankkarin epäonnistumista, koska tiesin, että maali muuttaisi koko ottelun ja se antaisi mahdollisuuden pelata eri tavalla. Uskon, että rankkarin missaaminen sai joukkueen pelaamaan paremmin.”

Messi arvioi, että ensimmäinen maalin jälkeen kaikki asiat sujuivat Argentiinan kannalta hyvin Puolaa vastaan.

”Aloimme pelata jälleen tavalla, johon olimme pyrkineet turnauksen alusta lähtien ja jota emme olleet pystyneet toteuttamaan erinäisistä syistä. Saimme itseluottamusta siitä, että nyt pystyimme siihen”, Messi sanoi.

Argentiina kohtaa seuraavaksi lauantaina Australian.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut